• Ново
Зелена Палитра Сенки за очи Комплект Сенки за очи Професионална Палитра грим от 15 Цвята, Мат Лъскава Высокопигментированная Палитра Сенки за грим на очите, Трайна ?
zoom_in

Зелена Палитра Сенки за очи Комплект Сенки за очи Професионална Палитра грим от 15 Цвята, Мат Лъскава Высокопигментированная Палитра Сенки за грим на очите, Трайна Водоустойчива Цветна пудра на Прах за сенки за очи

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Придайте ефектен смели вид ❤【Идеален подарък】 Както начинаещи, така и професионалисти могат лесно да използват зелени сенки за очи за изграждане на смели грим на очите, идеален подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св.❤【Зелена палитра сенки за очи】 Палитра сенки за очи съдържа 7 блестящо сенки и 3 блестящо цвят, осигуряващи смело, лесно, цветни и гладко покритие за красива и професионално ефект дымчатых очите. 【Лесно растушевывается】 Захар за сенки за очи може да се прилага влажен или сух начин за висока възвръщаемост на цветовете и издръжливост при подготовката. ❤【Высокопигментированный】 Палитра сенки за очи съдържа высокопигментированные пигменти, осигуряващи высокопигментированный вид, който отговаря на всички нужди на всекидневния грим на очите или смели драматичен поглед, като вашите очи са по-ярки и обемни. 【Лесно да носите със себе си】, Благодарение на комбинация от няколко цвята лесно да носят със себе си и лесно да създават различни образи. ❤【Устойчиви и водоустойчив】 зелени лъскави сенки за очи с професионална водоустойчива формула, леката текстура, устойчиви са водоустойчиви, не се притеснявайте за ефектите дъжд и пот, запазете блестящ и красив грим през целия ден.Палитра за грим, съдържа и блестящо, така и преливащи сенки за очи, които осигуряват наситен цвят и са с висока пигментация за всеки ден и резултатно грим, строителство, дава ви още повече чар.

Клиентите също го харесват..