• Ново
Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN с Отвор за лицето, Пола за Масаж Маса, Покривки за спа легла, Вградена Пола за масата за легла салон за Красота -v 70x185 см (28x73 ин
zoom_in

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN с Отвор за лицето, Пола за Масаж Маса, Покривки за спа легла, Вградена Пола за масата за легла салон за Красота -v 70x185 см (28x73 инча)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

3 Гаранция за сервизно обслужване : Ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон.Завесата също може да се използва самостоятелно Като Плоска кърпи.Независимо от температурата или времето от годината, тук Цари Лукс и Комфорт, за да Ви осигури Качествена красота.Придайте на Своите клиенти професионално и луксозен външен вид. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон. Комплект от 4 теми (чаршаф за юбочного маса, чаршаф, калъфка за възглавница и калъф за стол) предоставя всички възможности за вашата употреба. моля, имайте предвид, че бялата подплата се използва заедно с одеяло като одеяла.Този комплект прагове за масаж на масата може да актуализира Вашия масажна маса.Открийте за себе си вики.☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навива. ☀Подходящ за стандартни маси - Подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра.От вътрешната страна на завивки, произведени от 100% памук Tencel, който е Безвреден за кожата на Купувача и предпазва От Появата на алергии. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.

Клиентите също го харесват..