• Ново
50 БР 31 X 79 Дебели Меки Комплекти Чаршафи за Масаж на Масата за Еднократна употреба СПА Кърпи От Нетъкан материал, Покривки за Мигли (черен)
zoom_in

50 БР 31 X 79 Дебели Меки Комплекти Чаршафи за Масаж на Масата за Еднократна употреба СПА Кърпи От Нетъкан материал, Покривки за Мигли (черен)

BGN 13.00

Брой продукти
check Налично

Те също преносими по размер и са идеални за масажисти, на които се налага често да пътуват до вашите клиенти у дома [Размери И опаковка] : приблизително 200x80 см / 79x31 инча. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] : кърпи за Еднократна употреба, идеални за салони за красота, болници, СПА-клубове, масажни клубове, на татуировка-клубове или възрастни хора.[Висококачествен нетъкан материал] : Изработен е от висококачествен нетъкан текстил, който е мек, дишащ и без миризма, след професионален процес, безвреден за кожата.Описание на продукта 1.Материал : Нетканая плат Характеристика : 1. Еднократни кърпи за масаж на масата са идеални за салони за красота, болници, спа-клубове, масажни клубове, клубове на татуировка или възрастни хора.Ние използваме пакети ИНВЕСТИЦИЯ за осигуряване на чистота и гигиеничности продукти. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] : кърпи за Еднократна употреба, идеални за салони за красота, болници, СПА-клубове, масажни клубове, на татуировка-клубове или възрастни хора. [УДОБНИ] : за Еднократна употреба от нетъкан кърпи, сгъване в една посока, лесни за използване, абсорбиращи потта, не скатывающиеся, които кръстосано заразяване, по-чисти и удобни.Това е идеален продукт за масажисти, лекари, хиропрактиков и кинезитерапевти.Ние използваме пакети ИНВЕСТИЦИЯ за осигуряване на чистота и гигиеничности продукти.Обикновено те се използват като спално бельо, предназначени за татуировки и козметични средства за тяло, за да се защити здравето на клиентите.Същото широко се използва в други отрасли от сферата на услугите, хотели и други обекти временна необходимост за временно пребиваване. Размерът на тази кърпи за еднократна употреба е 200x80 см / 79x31 инча.Комплектът включва 50 броя чаршаф за еднократна употреба. Идеален размер за всички масажни маси със стандартен размер. [Размери И опаковка] : приблизително 200x80 см / 79x31 инча. Масажни кърпи нежно прибрана в найлонов плик с цип за по-лесно съхранение и пренасяне.Стилът плочки, а не кувертюри за легла.Те също преносими по размер и са идеални за масажисти, на които се налага често да пътуват до вашите клиенти у дома. [ЕДНОКРАТНА] : Тези преносими кърпи ще ви помогнат да спестите време, без да го разходите за пране. Еднократна конструкция ви позволява ефективно да се избегне възможността от кръстосано замърсяване, прави я по-гигиеничной и чист.

Клиентите също го харесват..