• Ново
Покритие на Един Плот, Чаршаф За Салон за Красота, Дишащи Кърпи За спа-Салон за Красота, Абсорбиращи Влагата, Козметичен Масаж За Чаршаф, Чаршаф (Лилаво + Синьо)
zoom_in

Покритие на Един Плот, Чаршаф За Салон за Красота, Дишащи Кърпи За спа-Салон за Красота, Абсорбиращи Влагата, Козметичен Масаж За Чаршаф, Чаршаф (Лилаво + Синьо)

BGN 12.11

Брой продукти
check Налично

【Широк спектър от приложения】 Подобри използването на масажното леглоБързо изсушаване при ниска температура на сушене в перална машина. 【Удобен】Той е памук цвят и е много мек, за да посвети себе си на прекрасния релаксация.Стилният и модерен дизайн, лесно се съчетава с вашата масаж двойно легло, подходяща за всеки сезон.Без белина, без ютия.След измиване, той веднага се връща към първоначалната си форма, няма драскотини, нито разкъсвания.Стилният и модерен дизайн, лесно се съчетава с вашата масаж двойно легло, подходяща за всеки сезон. 200x115 см / 78,7x45,3 инча Приложими места : Предназначени за салони за красота, масажи, спа клубове Осъществяване Списък : 2 х чаршаф за салон за красота.На допир наподобява естествен лист и не се придържа към тялото, като хартия.Дъното безмасляное и непроницаемое, че наистина е маслостойким. 【Широк спектър от приложения】 Подобри използването на масажното легло.Дыхательное одеяло е предназначен за по-голямо удоволствие от масаж.Дыхательное одеяло е предназначен за по-голямо удоволствие от масаж.След измиване, той веднага се връща към първоначалната си форма, няма драскотини, нито разкъсвания.【Истинска маслостойкость】 Изсипете етерично масло върху чаршафа, и ще видите, че на етерично масло е прикрепен към дадена външната страна на чаршафи.Дъното безмасляное и непроницаемое, че наистина е маслостойким. 【Удобен】Той е памук цвят и е много мек, за да посвети себе си на прекрасния релаксация. 【Истинска маслостойкость】 Изсипете етерично масло върху чаршафа, и ще видите, че на етерично масло е прикрепен към дадена външната страна на чаршафи.Бързо изсушаване при ниска температура на сушене в перална машина.

Клиентите също го харесват..