• Ново
Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN Solid Color, Комплект Прагове за Масаж на масата Премиум-клас, Естествено Покривка за салон за масаж, Завивката е с отвор за дишан
zoom_in

Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN Solid Color, Комплект Прагове за Масаж на масата Премиум-клас, Естествено Покривка за салон за масаж, Завивката е с отвор за дишане на Лицето-Розово 70x185 см (28x73 инча)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Поддържа свеж вид след употреба, пране, за миене Ние можем да коригиране на размера според вашите изисквания. ☀ Умна кърпа от микрофибър - Ние избрахме лека микрофибру за целогодишно ползване, много мека на допир и устойчива на петна. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.Винаги насладете се на Този Комфортен Опит.Пратката включва : 1 бр. калъфка за възглавница, 1 бр. части за масаж плот, 1 бр.Полиэфирное влакна, Подходящи за акупунктурной акупресура.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.☀ Висококачествено влакно-100% памук, изработено от меки памучни влакна, не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба.Придайте на Своите Клиенти Професионално и луксозен външен вид.Независимо от температурата или времето от годината, тук Цари Лукс и Комфорт, за да Ви осигури Качествена красота.Тази пола за масаж на масата е Перфектна Комбинация от функционалност и красота.Както вече споменахме, Лесно се мият.Този комплект прагове за масаж на масата (с изключение на масата) може да актуализира вашия масажна маса. ☀ Набор масажна кушетка-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.

Клиентите също го харесват..