• Ново
HERCOCCI 2 Опаковки Килим за Влечуги, 39 'x 20' Носилка за Терариум, Носилка за Клетки за Влечуги, Подложка за Аквариум, Аксесоари за Брадат Дракон, Гущери, Костенурки, Леопа?
zoom_in

HERCOCCI 2 Опаковки Килим за Влечуги, 39 'x 20' Носилка за Терариум, Носилка за Клетки за Влечуги, Подложка за Аквариум, Аксесоари за Брадат Дракон, Гущери, Костенурки, Леопард, Гекон, Змии (Зелен)

BGN 7.50

Брой продукти
check Налично

Червен подложка краси вашият терариум, той изглежда много красивоРазклатете оторвавшиеся парченца и след това да изсъхне.Той изглежда като нов.Той може да играе и да се отпуснете на пясъка.Материал : Влакно.Пакетът включва : .Размер на действителните продукта, който сте получили, може да се различават малко от посочения по-горе размер.Това помага на вашите домашни любимци да се създаде добра среда на обитаване.Можете също да използвате този килим заедно с килим за терариума.Килим идеален за гущери, гекони, костенурки, змии и други влечуги.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Килим е много дебел. Моля, обърнете внимание : .Водоустойчив, здрав, за многократна употреба и гъвкав.Той е подходящ за 10-55 литра.Избор на безопасен и подходящ субстрат е важен за здравето на вашия домашен любимец. 2 x килим от влечуги.Той може да предпази влечуги от намокания и драскотини.Изрежете по размер, при необходимост. 【ИЗРЕЖЕТЕ ПО РАЗМЕР е НЕОБХОДИМО】 Субстрат от впитывающего, неабразивного материал не ще дразнят влечуги.Когато не се използва за удобен за опаковане и съхранение.【ЧУДЕСНО ЗА по-ГОЛЯМ БРОЙ ВЛЕЧУГИ】Подплата от мека, тя е идеална за по-голям брой влечуги, като костенурки, брадати дракони, гущери, гекони, хамелеони и така нататък.Аксесоари за влечуги отговарят на нуждите на влечуги. 【ВОДОУСТОЙЧИВ】 Технологични влакна се отличават с висока плътност. Размер : приблизително 100x50 см/39x20 инча.При почистване се разточва подложка и сложете в него целият боклук. 【УДОБЕН И СГЪВАЕМА】 Килим "Брадат дракон" здрав, моющийся и многократна употреба.

Клиентите също го харесват..