• Ново
Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN От Водоустойчив Микрофибър, Пола за Масаж на масата, Козметично Покривки, Кувертюри за быстросохнущего салон Премиум-клас ?
zoom_in

Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN От Водоустойчив Микрофибър, Пола за Масаж на масата, Козметично Покривки, Кувертюри за быстросохнущего салон Премиум-клас за лицето-Розово 190x80 см (75x31 инч)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

☞ Лесен грижи - за най-добри резултати след употреба измийте с топла машинно пранеЧаршаф с еластична обвързани Лесно се побира, остава на място И нейната лесно да се използва с валяк. ☞Подходящ за стандартни маси - Размер е подходящ за почти всички масажни маси със заоблени ръбове или квадратни ъгли.Чаршаф големи размери осигурява максимално покритие на масата и чист стил.Представлява Перфектна Комбинация от функционалност и привлекателен външен вид.☞Най-удобни масажни кърпи в света - 100% микрофибър, ультралегкий материал, който Предоставя на Вашите клиенти по-мек, кадифен, дишащ комфорт.Еластичен калъф за останалите главата е Подходящ за повечето стандартни възглавници-каботажните за лице с форма на полумесец на масаж масата.Ние можем да персонализирате за вас, без тази дупка, за дупка за лице.Чаршаф големи размери осигурява максимално покритие на масата и чист стил.Изсушава се в пералня машина и да се гали безопасно.Спално бельо може да се използва за провеждане на процедури акупунктура и акупресура в салон за красота Tattoos Spa.Кърпа от микрофибър, които са устойчиви на бръчки и часовник.Всички масла, спа инструменти и други често използвани продукти може да се скрие под полата на масата. ☞Функционален комплект спално бельо за масажна кушетка - чаршаф-полата е толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място. ☞Най-удобни масажни кърпи в света - 100% микрофибър, ультралегкий материал, който Предоставя на Вашите клиенти по-мек, кадифен, дишащ комфорт.Този комплект прагове за масаж на масата.Кърпа от микрофибър, които са устойчиви на бръчки и часовник. ☞Подходящ за стандартни маси - Размер е подходящ за почти всички масажни маси със заоблени ръбове или квадратни ъгли. ☞ Издръжлив материал - с тези кърпи са изработени на съвестта от мека, но тежка рамка от микрофибър търговски здравина, която издържа на многократни пране и не се навива, като същевременно се запази първоначалния мек комфорт и кацане. придайте на Своя клиент професионален и луксозен външен вид.Изсушава се в пералня машина и да се гали безопасно. Комплект от 4 теми (чаршаф за юбочного маса, чаршаф, калъфка за възглавница и калъф за стол) Предоставя всички възможности за вашата употреба.Одеало голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на клиентите и температурата на тялото.

Клиентите също го харесват..