• Ново
Комплекти Чаршафи за Масаж на масата ZHUAN, Комплект Прагове За Масаж на масата от Микрофибър, 4 предмета, Козметичен Калъф за Легла, Покривки за легла масажният Салон
zoom_in

Комплекти Чаршафи за Масаж на масата ZHUAN, Комплект Прагове За Масаж на масата от Микрофибър, 4 предмета, Козметичен Калъф за Легла, Покривки за легла масажният Салон с дупка за лице-e 60x180 см. (24x71 инч)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Този комплект прагове за масаж на масата (с изключение на масата) може да актуализира вашия масажна масаНезависимо от температурата или времето от годината, тук Цари Лукс и комфорт, за да Ви осигури Качествени козметични грижи.Това също може да осигури на Вашите клиенти. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН-Възхитителен дизайн с къдри : събрани къдри по 3 страни на леглото и придават класическа, красива предвид, трайни, тъкан, не сяда, запазва цвета и устойчивост на бръчки за оптимална издръжливост.Винаги насладете се на Този Комфортен Опит.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали. калъф за стол> br> Забележка : 1.Тази пола за масаж на масата е Перфектна Комбинация от функционалност и красота.Позволете на вашите Клиенти. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон. Гаранция за сервизно обслужване : Ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си.☀ Висококачествено влакно - то е изработено от мек полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба. части за масаж плот, 1 бр. ☀ Лесно почистване-това е козметично завивката може да се пере в машина, и лесни за почистване.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата.

Клиентите също го харесват..