• Ново
Комплекти чаршафи за масаж на масата от микрофибър ZHUAN, Чаршаф с Балдахин за поли с отвор за лицето, Калъфка за поли за Масаж на масата със защита от Търкалянето-k 80x190
zoom_in

Комплекти чаршафи за масаж на масата от микрофибър ZHUAN, Чаршаф с Балдахин за поли с отвор за лицето, Калъфка за поли за Масаж на масата със защита от Търкалянето-k 80x190 см (31x75 инча)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Гаранция за сервизно обслужване : Ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си ☀Най-удобно покривало за легло за масаж легла - нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер и се отличава с мекота и удобство.☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението. ☀Най-удобно покривало за легло за масаж легла - нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер и се отличава с мекота и удобство.Просто сушете в пералня, без да се изисква гладене или скъпи почистване!. ☀ Лесно почистване-тази пола за легла и може да се пере в машина за удобство на почистване.Поддържане на спретнат външен вид на вашия салон за красота - идеалният завършек за Вашето прием масаж масата.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата.Отличаващ се с висока издръжливост и възстановяване на еластичността, тя е здрава, изглажда бръчки И не съдържа желязо.Поддържа свеж вид след употреба, пране, за миене. ☀ Умна кърпа от микрофибър - Ние избрахме лека микрофибру за целогодишно ползване, много мека на допир и устойчива на петна. ☀ Лесно почистване-тази пола за легла и може да се пере в машина за удобство на почистване. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.

Клиентите също го харесват..