• Ново
Комплекти Чаршафи за Масаж на масата ZCRAFT, Однотонная Пола За плот на Премиум-Клас, Натурално Масажно Бельо, Салонное Покривки, Кувертюри (Размер: 190x80 см (75x31 инча), Цв?
zoom_in

Комплекти Чаршафи за Масаж на масата ZCRAFT, Однотонная Пола За плот на Премиум-Клас, Натурално Масажно Бельо, Салонное Покривки, Кувертюри (Размер: 190x80 см (75x31 инча), Цвят: F)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масатаКакто вече бе споменато За Пране, лесно за измиване.* масажни кърпи Функционален комплект спално бельо за масажна кушетка Чаршаф-полата е Много удобен, За да се скрие всички вещи под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Спално бельо може да се използва за провеждане на процедури акупунктура и акупресура в салон за красота Tattoos Spa. * масажни кърпи размер подходящ за кръгли глави /квадратни глави / трапецовидна глава.Ъпгрейд Вашия масажна маса С помощта на този комплект прагове за масаж на масата.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали. * масажни кърпи Луксозен спа комплект-бельо-на- красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за комерсиална употреба.Просто изпиране и подсушете Го с ниска или средна температура.Ние можем да персонализирате за вас, без тази дупка, за дупка за лице. * масажни кърпи от висококачествен влакна100 % Полиестер изработен от мека полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие Дори при ежедневна употреба.По подразбиране в работния Лист на Таблицата е предвидено отвор за едно крайно положение на предната страна.Просто изпиране и подсушете Го с ниска или средна температура.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. * масажни кърпи размер подходящ за кръгли глави /квадратни глави / трапецовидна глава. * гаранция за поддръжка масажни чаршаф ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си.Този масажна маса представлява Перфектна Комбинация от функционалност и привлекателен външен вид. * масажни кърпи Функционален комплект спално бельо за масажна кушетка Чаршаф-полата е Много удобен, За да се скрие всички вещи под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Одеало Голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на Клиентите и температурата на тялото.Както вече бе споменато За Пране, лесно за измиване.

Клиентите също го харесват..