• Ново
ZFAZF Кърпи за Еднократна употреба за Масаж на масата 200 бр. Кърпи за Еднократна употреба за Масаж на масата Водоустойчив Кърпи за Еднократна употреба, за спа центъра ?
zoom_in

ZFAZF Кърпи за Еднократна употреба за Масаж на масата 200 бр. Кърпи за Еднократна употреба за Масаж на масата Водоустойчив Кърпи за Еднократна употреба, за спа центъра на Восъчните Татуировки Нетканая Плат (Синьо, с

BGN 52.57

Брой продукти
check Налично

: Еднократна масажни кърпи X 2040 бр : Еднократна масажни кърпи X 4060 бр. [Инструменти] : Нашето качество - това са екологично чисти и полезни материали, липсата на замърсяване.Полиетиленово фолио може ефективно да предотврати протечку и поддържа повърхността на същия, на сухо, като при първото использованииразовые дизайнерски кърпи за еднократна употреба за масаж на масата ви позволи ефективно да се избегне възможността от кръстосано замърсяване, те са по-хигиенични и чисти, вие и вашите клиенти двамата може да се получи по-добра защита кърпи за Еднократна употреба за масаж на масата са идеални за професионален СПА център, салон за красота, магазин за грижа за краката, масаж, сауна, страноприемници, ханове дворове, вани и други случаи. [Различни области на приложение] : кърпи за Еднократна употреба за масаж на масата, подходящи за салони за красота, салони за СПА-педикюр, хотели, разходки, ежедневна грижа, сауни, места за татуировки, комплекти масажни маси, масажни легла, СПА легла. [Комфорт] : за Еднократна употреба от нетъкан кърпи, в една гънка, са лесни за използване, не се абсорбират потта, предпазват от кръстосано заразяване, по-чисти и удобни. [Висококачествен материал] : Суровина е нетканая чаршаф за еднократна употреба, изработени от нетъкан текстил от полипропилен влакна + полиетиленово фолио, която е мека и удобна, приятна за кожата, без мирис и запечатани. Еднократни кърпи за масаж на масата Идеален размер за всички масажни маси със стандартен размер. [Комфорт] : за Еднократна употреба от нетъкан кърпи, в една гънка, са лесни за използване, не се абсорбират потта, предпазват от кръстосано заразяване, по-чисти и удобни. [Размер] : Размер на една кърпи е 80x180 см / 32x72 инча, 80x190 см / 32x76 инча, 80x200 см /32x80 инча, еднократни чаршафи за масаж на масата е подходящ за повечето от масажното легло и козметични кабинети.Еднократни кърпи за масаж на масата притежават отлична водоустойчива и маслостойким ефект.Обикновено се използва като спално бельо, предназначени за татуировки, както и спално бельо за красотата на тялото, или грижи за възрастните хора и бебета, за защита на здравето людейособенности : 1.

Клиентите също го харесват..