• Ново
Qrenia 100 бр. Кърпи за Масаж на Масата, за Еднократна употреба спа Кърпи от Нетъкан Материал, Водонепроницаемое Масажно Покривка за Козметик, Татуировки, Восъчни Епила?
zoom_in

Qrenia 100 бр. Кърпи за Масаж на Масата, за Еднократна употреба спа Кърпи от Нетъкан Материал, Водонепроницаемое Масажно Покривка за Козметик, Татуировки, Восъчни Епилация, Легла за Удължаване на Мигли, Салонного на

BGN 23.39

Брой продукти
check Налично

Изхвърлете капака на един плот след употреба, за да спаси своите гигиеничной и да спестите време【Качествен материал】 100шт постелки за СПА мигли, произведени от висококачествен нетъкан текстил, направи си легло, чиста и суха, те са безшумни, дишащи, леки, гигиеничные, не съдържат бактерии и се ползват с голямо доверие от клиентите. 【Дишащи и удобни】кърпи за Еднократна употреба, предоставя добра пропускливост на въздуха, абсорбират потта и не се придържат към тялото, а също и не се разкъсват при движенията на тялото по време на масаж, осигурявайки ви по-комфортно усещане.Параметри : Цвят : розов Размер : 71 см X 31,5 см Материал : нетканая плат на Помещение включва : 100 броя за еднократна употреба, нетъкани масажни чаршаф Забележка : да Не се използва повторно, не се износва, така че всеки път използвайте нов еднократна чаршафа, за да запазите здравето си.За еднократна употреба масажни кърпи са изработени от висококачествени нетъкан текстил, осигуряват добра пропускливост на въздуха, тя е мека, безвкусное, професионално продезинфицировано и безвредна за кожата. 【Няколко приложения】- Размер спа кърпи е около 31,5 "X 71", увеличете размера, за да се направи удобна подплата, които поддържат повечето стандартни столове маси.Кърпи леки и сгъваеми за масажисти, на които се налага често да пътуват до вашите клиенти у дома. 【Професионален дизайн】 Листове за масата от нетъкан текстил за еднократна употреба.

Клиентите също го харесват..