• Ново
Комплекти чаршафи за масаж на масата от микрофибър ZHUAN, Чаршаф с Балдахин за поли, Чаршаф с отвор за лицето, Антипилинг, Калъфка за поли за Масаж на масата-i 80x190 см (31x75
zoom_in

Комплекти чаршафи за масаж на масата от микрофибър ZHUAN, Чаршаф с Балдахин за поли, Чаршаф с отвор за лицето, Антипилинг, Калъфка за поли за Масаж на масата-i 80x190 см (31x75 инча)

BGN 91.99

Брой продукти
check Налично

калъфка за възглавница, 1 брПратката включва : 1 бр.☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон.Ние можем да персонализирате за вас, без тази дупка, за дупка за лице.Поддържане на спретнат външен вид на вашия салон за красота - идеалният завършек за Вашето прием масаж масата.Пола с волани - най-доброто решение за съхранение под леглото, тя гарантира, че всичко, което е под леглото, ще остане скрита, например, Грозни извити блокове И рамки легла. Гаранция за сервизно обслужване : Ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. Калъф за стол Забележка : 1.Отличаващ се с висока издръжливост и възстановяване на еластичността, тя е здрава, изглажда бръчки И не съдържа желязо. части за масаж плот, 1 бр.Поддържа свеж вид след употреба, пране, за миене.

Клиентите също го харесват..