• Ново
Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN Solid Color, Комплект Прагове за Масаж на Масата Премиум-клас, Кувертюри за легла в салона за масажи, покривки за легло с отвор за
zoom_in

Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN Solid Color, Комплект Прагове за Масаж на Масата Премиум-клас, Кувертюри за легла в салона за масажи, покривки за легло с отвор за лицето-w 70x185 см (28x73 инча)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с насТази пола за масаж на масата е Перфектна Комбинация от функционалност и красота. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали. калъф за стол Забележка : 1. Ние се стремим да предложим на 5-звезден услуга в областта на доставка и сервизно обслужване.Позволете на Вашите Клиенти винаги се Насладите на Този Удобен Опит.☀ Висококачествено влакно - то е изработено от мек полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба. ☀ Лесно почистване-това е козметично завивката може да се пере в машина, и лесни за почистване. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена. ☀ Набор масажна кушетка-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.

Клиентите също го харесват..