• Ново
Чаршаф за СПА-салон за Красота, 31,5 X 78,7 Инча, 6 Цвята, Чаршаф за Масаж на масата от Коралов Кадифе с дупка за калъфки за възглавници, Подходящи за Фризьорски салон, Мас?
zoom_in

Чаршаф за СПА-салон за Красота, 31,5 X 78,7 Инча, 6 Цвята, Чаршаф за Масаж на масата от Коралов Кадифе с дупка за калъфки за възглавници, Подходящи за Фризьорски салон, Масаж, кабинет ( 1)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

3Отвор за легло в калъфка, удобно за вас, за да се постави една възглавница или да легне по време на козметични процедури, кръгъл отвор е подходящ за козметична масажна легла. Изработен от висококачествен коралов кадифе, зелен и екологично чист, не избледняват, не е деформиран, меки на допир без мирис. Мека и нежна текстура, приятна кожа, приятна за кожата и по-добра пропускливост на въздуха.Мека и нежна текстура, приятна кожа, приятна за кожата и по-добра пропускливост на въздуха.Изработен от висококачествен коралов кадифе, зелен и екологично чист, не избледняват, не е деформиран, меки на допир без мирис. Дизайн с цветен модел, проста и красива за професионална употреба в салон за красота.Дизайн с цветен модел, проста и красива за професионална употреба в салон за красота. В процеса на оцветяване не са добавени азо и формалдехид, липсват вредни вещества, вредни за човешкото тяло, и не изчезват по време на пране.Изработен от висококачествен коралов кадифе, зелен и екологично чист, не избледняват, не е деформиран, меки на допир без мирис.Мека и нежна текстура, приятна кожа, приятна за кожата и по-добра пропускливост на въздуха.В процеса на оцветяване не са добавени азо и формалдехид, липсват вредни вещества, вредни за човешкото тяло, и не изчезват по време на пране. Отвор за легло в калъфка, удобно за вас, за да се постави една възглавница или да легне по време на козметични процедури, кръгъл отвор е подходящ за козметична масажна легла.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Чаршаф за спа центъра, Допълнителен цвят : # 1 бяло, # 2 розово-червено, # 3 син, # 4 виолетово-червен, # 5 светло кафяв, # 6 лилав Размер : приблизително 80x200 см /31,5x78,7 инча Употреба : салон за красота, СПА център, магазин за китайска медицина физиотерапия Осъществяване Списък : 1 х лист за спа центъра Забележка : Ръчни измервания, моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Spa Beauty Bed Sheet
Optional Color:
#1 White,#2 Rose Red,#3 Blue,#4 Purple Red,#5 Light Tan,#6 Violet
Size:
Approx. 80 x 200cm / 31.5 x 78.7in
Use:
beauty salon, SPA, Chinese medicine physiotherapy shop
Package List:
1 x Spa Beauty Bed Sheet  :
Note:
Manual measurement, please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Клиентите също го харесват..