• Ново
200шт Кърпа с дупка за Масаж легла за Еднократна употреба от Нетъкан Седалките за Лице Плат Масажна Маса на Легло, Възглавница, Кърпа С Дупка за Лице Мат Салонная Лег?
zoom_in

200шт Кърпа с дупка за Масаж легла за Еднократна употреба от Нетъкан Седалките за Лице Плат Масажна Маса на Легло, Възглавница, Кърпа С Дупка за Лице Мат Салонная Легло Калъф с отвор за Масажни Столове

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Той е подходящ за салони за красота, педикюрных кабинети, салони за масаж, сауни, хотели, пансиони, бани и други случаи, за да се прослави и да направи професионален вашето козметично легло❤️ Дизайн дупки - дишаща чаршаф е развита със среден отвор, а дупката е проектирана в съответствие с дишане през ноздрите, когато човешкото тяло лежи ничком. ❤️ Широко използвани - легнал кърпи за салони за красота, подходящи за масажи, спа-процедури и т.Това може да предпази клиентите от необходимостта да се спазва реда и да поддържа чистота и хигиена в салона за красота. ❤️ Високо качество и безопасност - в Еднократна калъф-поставка за масаж на лицето е изработен от висококачествен нетъкан текстил, без никакви добавки, нетоксичен, безвкусен и не предизвиква раздразнения. ❤️ Широко използвани - легнал кърпи за салони за красота, подходящи за масажи, спа-процедури и т.Моля, обърнете истински като стандарт. ❤️ Дышащее и удобно - Кърпа за салон за красота притежава добра пропускливост на въздуха, малки вентилационни отвори, прозрачни отвори, с хубав дизайн, мека и удобна за използване.Благодарим ви за разбирането. ❤️ Високо качество и безопасност - в Еднократна калъф-поставка за масаж на лицето е изработен от висококачествен нетъкан текстил, без никакви добавки, нетоксичен, безвкусен и не предизвиква раздразнения. 29 cm/11,4 инча Размер на отвора : приблизително 6x7,5 см /2,4x3 инча Осъществяване Списък : 200 х кърпа с дупка за масаж легла Забележка : 1. Той е подходящ за салони за красота, педикюрных кабинети, салони за масаж, сауни, хотели, пансиони, бани и други случаи, за да се прослави и да направи професионален вашето козметично легло. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. ❤️ Лесно да се заменя с - Еднократни покривала за лица, може лесно да се замени памук или фланелен седалките, а също така може лесно да се замени памук или фланелен седалките, които се нуждаят от редовно почистване; тези плоски за еднократна употреба хартиени кърпи се поставят в 200 дупки В компактна опаковка кърпи, те са лесни за съхранение или транспортиране. ❤️ Дышащее и удобно - Кърпа за салон за красота притежава добра пропускливост на въздуха, малки вентилационни отвори, прозрачни отвори, с хубав дизайн, мека и удобна за използване.Той е подходящ за употреба върху кожата, той се залепва на кожата, като памучен ворсинка и приятен за кожата и грижа за кожата е по-нежен.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Massage Bed Hole Towel
Quantity:
200pcs/bag
Shape:
Round towel with hole
Diameter:
Approx. 29cm / 11.4in
Hole Size:
Approx. 6 x 7.5cm / 2.4 x 3in
Package List:
200 x Massage Bed Hole Towel:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Клиентите също го харесват..