• Ново
J-Образни куки Synergee за силови стойки и коремни преси. J-Образна форма на чаша се предлагат в размери 2x2, 2x3 и 3x3. J-Образни куки за пауэрлифтинга, коремни преси и жима. Се
zoom_in

J-Образни куки Synergee за силови стойки и коремни преси. J-Образна форма на чаша се предлагат в размери 2x2, 2x3 и 3x3. J-Образни куки за пауэрлифтинга, коремни преси и жима. Се продават по двойки.

BGN 15.14

Брой продукти
check Налично

Нашият монтажен болт е с диаметър 0,98 инча, което позволява удобно причини в дупки с диаметър 1 инчЕлегантен, здрав и идеалното допълнение към вашия приседаниям или захранващия багажник!.★ СЪВМЕСТИМОСТ с прътове 2 x 2 ★ – Тези J-чаши са разработени за коремни преси 2x2 или силови стойки; по-специално, за нашите коремни преси Synergee и силови стойки.1 инча за настаняване на макс.Тези J-образна форма на чаша имат монтажен болт 0,98 инча, който идеално се вписва в дупка с диаметър 1 инч. ★ КАПАЦИТЕТ от 750 кг ★ – При инсталиране на еднаква височина в сила за багажник или багажник за коремни преси тези J-чаши могат да се настанят 750 килограма, заедно взети.1 инча, за сигурно задържане на мряна. ★ ГАРАНЦИЯ за ЛИПСА на ПОТ ★ – Оставете изпотяване и псувни за техните тренировки!Купувайки от Synergee означава бързо, безпроблемно и приятелско обслужване на клиенти!Освен това, ние предлагаме гаранция за връщане на парите е по-добре, отколкото просто : ако по някаква причина с вашата стока проблем, ние бързо и е напълно безплатно ще ви изпратим нова! 100% Удовлетвореност на клиента - нашата цел номер 1!. ★ КОЕТО е включено В комплекта ★ – Тази опция се предлага с (2) J-образна лети чаши Synergee, които са съвместими с прътове 2x2 с дупки 1 инч. ★ КАПАЦИТЕТ от 750 кг ★ – При инсталиране на еднаква височина в сила за багажник или багажник за коремни преси тези J-чаши могат да се настанят 750 килограма, заедно взети.При инсталиране на еднаква височина тези J-образна форма на чаша може да издържи общото тегло на 750 паунда.Добавете няколко чинии в своя бар и започват да треперя, отжиматься и добивайтесь тези резултати!.1 инча, за сигурно задържане на мряна.В този лост е нанесен тънък слой пластмаса, за да се намали контакт метал с метал между пръчката и J-образно чаша.Добавете няколко чинии в своя бар и започват да треперя, отжиматься и добивайтесь тези резултати!.1 инча за настаняване на макс. ★ ГАРАНЦИЯ за ЛИПСА на ПОТ ★ – Оставете изпотяване и псувни за техните тренировки!Купувайки от Synergee означава бързо, безпроблемно и приятелско обслужване на клиенти!Освен това, ние предлагаме гаранция за връщане на парите е по-добре, отколкото просто : ако по някаква причина с вашата стока проблем, ние бързо и е напълно безплатно ще ви изпратим нова! 100% Удовлетвореност на клиента - нашата цел номер 1!.

Клиентите също го харесват..