• Ново
Микрокапельное за напояване на оранжерии 200шт 4/7 мм Конектор на края на маркуча Конектор за маркуч За Оранжерии, Селскостопанска Микрокапельная система за напоява?
zoom_in

Микрокапельное за напояване на оранжерии 200шт 4/7 мм Конектор на края на маркуча Конектор за маркуч За Оранжерии, Селскостопанска Микрокапельная система за напояване е все още Мъниче края на маркуча (Цвят: връзка,

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Прецизна система за поливане бавно и точно попълва точното количество вода там, където в нея се нуждае от кореновата зона на растениятаСистема за капково напояване на растенията ви позволява да спестите до 70% вода.Аксесоари за системи за напояване в селското стопанство, тревни площи, градини, оранжерии. Свързване на маркуча диаметър 4/7 мм.Отлично качество и практичност, по-добър потребителски опит. Идеален за пръскане, поливане на зелени площи, тераси, охлаждане на покриви, селското стопанство, зеленчуци, оранжерии, цветни лехи, басейни и т.Прецизна система за поливане бавно и точно попълва точното количество вода там, където в нея се нуждае от кореновата зона на растенията.Материал : пластмаса. Система за капково напояване на растенията ви позволява да спестите до 70% вода.Стабилна производителност, дълъг живот, нетоксичен и безвкусен.Материал : пластмаса., Количество в опаковка : 200 штматериал : пластикцвет : ЧерныЙдлина : 22 мм за Свързване на маркуча 4/7 мм Характеристики : Лесен за използване и монтаж. Свързване на маркуча диаметър 4/7 mm.

Клиентите също го харесват..