• Ново
Тебешир дъска SEWACC, Знак на Бледа дъска, Вечерни Дървени Декорации за дома, с Послание, Офис дъска за Образна черната дъска и Студентска дъски, Окачен Бележник във фо?
zoom_in

Тебешир дъска SEWACC, Знак на Бледа дъска, Вечерни Дървени Декорации за дома, с Послание, Офис дъска за Образна черната дъска и Студентска дъски, Окачен Бележник във формата на Сърце, по-Голямата Емблема за Мольберта

BGN 3.03

Брой продукти
check Налично

Размер : около 15* 16,5 виж Черна дъска за съобщения, можете да окачите на стената за показване на номера на масите, менюта или поздрави дъска за съобщения, Можете също да запишете информация за точки на дъската, за да напомнят за себе си нещо важно или да оставите съобщение на семейството, колега, съсед по стая.Материал : дърво. - Размер : около 15 * 16,5 виж - Прикрепен към всяка мини-черната дъска и с помощта на дантела, за да може да бъде лесно да се поставят навсякъде.Мини-черна дъска : Всяка мини-черна дъска е на линия, така че да може лесно да се покаже навсякъде.Черна дъска във формата на сърце : - Може да се закача на стена, за показване на номера на масите, менюта или поздрави.Черна дъска във формата на сърце : - Може да се закача на стена, за показване на номера на масите, менюта или поздрави.Мини-дървена черна дъска : - Размер : около 15 * 16,5 виж Подвесная дървена черна дъска : - Цвят : цвят на дървото и черно. - Цвят : Цвят на дървото и черно.Пратката включва 1 * Подвесная дървена дъска във формата на сърце, черна дъска Wordpad, дъска за съобщения Функции-Може да се закача на стена, за показване на номера на таблици, менюта или поздрави. - Материал : Дърво.

Клиентите също го харесват..