• Ново
Татуо Първия ден в училище Знак на черната дъска Обратно в училище Подвесная Дървена Дъска Надписи Начало училище Реквизит за Снимки Декор врати са Добре Дошли (Пъ?
zoom_in

Татуо Първия ден в училище Знак на черната дъска Обратно в училище Подвесная Дървена Дъска Надписи Начало училище Реквизит за Снимки Декор врати са Добре Дошли (Първи ден на детската градина)

BGN 9.59

Брой продукти
check Налично

Който привлича вниманието табела : за декориране на врати за фотография "Добре дошли" в класически цветове се съчетават с елементи, отнасящи се до училище, за създаване на привлекателен външен вид 30 см / 11,81 инча, подходящия размер, който е подходящ за използване в много места, лесно пренасяне и удобно да съхранявате, което помага да се спести пространство и енергия. 30 см/11,81 инча Цвят : както е показано на снимките на Помещение включва : 1 х плоча, върху дъска с надпис "Първи учебен ден" Полезни съвети : При ръчно измерване, моля, допуска малка грешка в размера на продукта.Съдържание на кутията : в комплекта е включена 1 бр.Дълготрайност на употреба : училищна дъска first day е изработена от висококачествено дърво и е оборудван с черна завязкой на обратната страна, е безопасна и може да се регулира, здрава и стилна, полиран и оцветен, я не е лесно да се съборят или да се деформира, то добре ще ви дълго време.Подходящ по размер : добре дошли знак "Начало на занимания в училище" е прибл. 30 см / 11,81 инча, подходящия размер, който е подходящ за използване в много места, лесно пренасяне и удобно да съхранявате, което помага да се спести пространство и енергия.Да се съхранява далеч от вода или влажна среда. 40 см / 15,75 инча и прибл. Ако смятате да си направите малък подарък, когато те просто ще започне нов семестър или нов етап, те ще бъдат доволни от него и връзката ви, за да се засили и ще продължи по-дълго.Който привлича вниманието табела : за декориране на врати за фотография "Добре дошли" в класически цветове се съчетават с елементи, отнасящи се до училище, за създаване на привлекателен външен вид. марка "Начало на занимания в училище" с надпис [Първи ден в детската градина] - красив незабравим училище знак, който ще отговаря на вашите различни нужди в проектирането и запис на много места. марка "Начало на занимания в училище" с надпис [Първи ден в детската градина] - красив незабравим училище знак, който ще отговаря на вашите различни нужди в проектирането и запис на много места. 40 см / 15,75 инча Ширина : прибл.Съдържание на кутията : в комплекта е включена 1 бр.Поради различни дисплеи реалните цветове може да се различават леко.Приложими случаи : подвесное украса "Обратно в училище" е подходящо за много места, тя може да се превърне в ярка украса на класните стаи на началните училища, детски градини, предучилищни заведения и така нататък, и да направи тези класни стаи по-красиви. 40 см / 15,75 инча и прибл.

Клиентите също го харесват..