• Ново
SEWACC Black Label 10шт Дървени Лични Тагове за Отглеждане, Малки Висящи Етикети За Черната дъска, Дървени Етикети, Висящи Етикети За Черната дъска, Лични Тагове за Отглежда?
zoom_in

SEWACC Black Label 10шт Дървени Лични Тагове за Отглеждане, Малки Висящи Етикети За Черната дъска, Дървени Етикети, Висящи Етикети За Черната дъска, Лични Тагове за Отглеждане, Персонални Дървени Етикети, Черни Етикети

BGN 4.27

Брой продукти
check Налично

10 X1дървени висящи украшения на фермерска къща. 20 см Предпоставка включва 10 бр.дървени висящи украшения на фермерска къща.Изработен е от висококачествен материал, който е траен и многократна употреба, може да се използва в продължение на дълго време. подвесная дъска от дървени мъниста. подвесная дъска от дървени мъниста.висящи на класната дъска дървени бележки. малки етикети на класната дъска.Изработен е от висококачествен материал, който е траен и многократна употреба, може да се използва в продължение на дълго време.тагове за дървени мини-класни дъски.Черна дъска позволява ви лесно да се пише или да почистите дъската, лесен и удобен за употреба.Черна дъска позволява ви лесно да се пише или да почистите дъската, лесен и удобен за употреба.Универсален, идеален за най-различни поводи, като например парти, сватба, рожден ден, ресторант, домашно използване.Идеално за това, да оставят съобщения, да рисуват картини, може да се превърне в чудесен подарък за семейството или приятели. малки етикети на класната дъска.Идеално за това, да оставят съобщения, да рисуват картини, може да се превърне в чудесен подарък за семейството или приятели.тагове за дървени мини-класни дъски.Описание 10шт Дървени лични тагове за отглеждане, малки висящи етикети за черната дъска, Дървени етикети, висящи етикети за черната дъска, лични тагове за отглеждане, персонални дървени тагове Характеристики Цвят : черен Материал : дърво, плат, коноп въже Размер : 19.

Клиентите също го харесват..