• Ново
Русалка на борда на Първия учебен ден, Многократно Знак Обратно в училище, размер 10 х 12 см, Двустранна Дъска за рисуване класа 1-ви учебен ден, Знак Ми е първият ден в ?
zoom_in

Русалка на борда на Първия учебен ден, Многократно Знак Обратно в училище, размер 10 х 12 см, Двустранна Дъска за рисуване класа 1-ви учебен ден, Знак Ми е първият ден в предучилищна възраст за момичета, Ученически

BGN 3.99

Брой продукти
check Налично

Запишете си този значим първия ден и първата си мечта 1 x Първия ден на учебната дъска (НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ КРЕДА).【? Красива тема еднорог】 - Черна дъска за споделяне на снимки в първия и последния ден в училище с темата за еднорога трябва да се превърне в най-популярната черната дъска.Записвайте си растеж и да промени вашето дете всяка учебна година. не отразяваща повърхност на борда има неотражающий дизайн, така че, дори ако снимаш децата си на слънце, надпис на дъската ще бъде добре се вижда.Край на черната дъска "е Първият ден в училище" е покрита с гумен кант, за да се предотврати напукване на ръба.Това ще създаде много страхотни снимки за запис на първия и в последния ден на учебната година за децата си.Важно е да се отбележи, че нашата плоча на борда няма да се отрази на светлина, така че това трябва да бъде най-добрият реквизит за снимки.Направете вашето дете креативни. 【? Лесни за миене и многоразово се използва】 - Използвайте влажна кърпа или салфетка, за да изтрие следите от течен маркер, можете веднага да направите дъската толкова чиста, като нова. 【?Широко се използва】 - Табела "Първият и последният ден на учебната дъска е идеално за първия и последния ден от предучилищна, начална агенция "до", детска градина, 1-12 клас. 【? Материал премиум-клас】 - Изработена от висококачествен материал дървена табела "е Първият ден в училище", размер 10x12 инча безопасно за вашето бебе.

Клиентите също го харесват..