• Ново
Комплекти Диамант живопис LIRAN за възрастни, 5D Комплект за Рисуване с Диаманти, Определени за Диамант рисуване с Пълен Кръг, за подарък, Декорация на стени, Релаксира
zoom_in

Комплекти Диамант живопис LIRAN за възрастни, 5D Комплект за Рисуване с Диаманти, Определени за Диамант рисуване с Пълен Кръг, за подарък, Декорация на стени, Релаксиращ (12x16)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

【Идеален подарък】 Диамантена живопис - добър избор е за родителите да развиват чувства, или за децата да се обучават на концентрация 【Следпродажбено обслужване】 Ако вашите опаковки за диамант живопис липсват диаманти или някакви други проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 часа. 【Популярни Бижута с ръце】Този комплект за диамант живопис 5 D с блестящи диаманти ослепителен, сияеше на светлината. Проверете кодовото брой диаманти и съответния символ.Освен това, диамантена рисувани с ръцете си прави подарък по-смислено. 【Следпродажбено обслужване】 Ако вашите опаковки за диамант живопис липсват диаманти или някакви други проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 часа. Се изсипва правилните диаманти в тавата. 2 * лепило 1 * плоча за обновяване на Топло известие : Ние се стремим към това, че всички наши клиенти са напълно удовлетворени, ако имате някакви нужди, моля свържете се с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми за вас.Ще изпитате усещането, че сте художник, просто се наслаждавайте на това, което правите. Нанесете с помощта на писалка подходящо лепило-пластелин. Встряхивайте тава надясно и наляво F. Изберете диаманти на дръжката, след това залепете съответния символ на корицата на H.Стъпка рисуване диаманти с ръцете си : A. 【Комплекти за диамант живопис】 включват 1 * платно за HD-печат 1 * дръжка, 1 * съвет за пера с 3 сверлами, 1 * съвет за пера с 6 сверлами, 2 * лепило, 1 * чиния, 5 * резервни торбички с цип и достатъчно количество за кръгли диаманти. След като всички области със символи ще бъдат покрити с диаманти, използвайте книга или . Отворете опаковката и проверете специални инструменти за рисуване диаманти Б. 5 * резервни торбички с цип.Вие определено ще се чувствате пълни постижения и ще обикнете това е диамантен изкуство.Всеки човек е лесно да се създаде едно красиво произведение на изкуството. 【Идеален подарък】 Диамантена живопис - добър избор е за родителите да развиват чувства, или за децата да се обучават на концентрация.Използване на модерна технология за 5 D, намаляване на "едно към едно", когато сте готови за тази работа, реалистичен ефект ще ви изненада.

Клиентите също го харесват..