• Ново
Пневматичен клиновой мешочный помпа Gute, 2 опаковки от Търговски В пневматични клинового помпа, Инструмент за пневматични клинового помпа-Професионален комплект з?
zoom_in

Пневматичен клиновой мешочный помпа Gute, 2 опаковки от Търговски В пневматични клинового помпа, Инструмент за пневматични клинового помпа-Професионален комплект за изравняване, Пневматичен клиновой чанта за различни

BGN 11.15

Брой продукти
check Налично

【Бонус полезни инструменти】 Комплект от 2 теми Air Wedge идва с 2 инструментиШирок процеп 2-1 / 2 " осигурява по-голяма гъвкавост в работата.Отличен за множество задачи и приложения. Висококачествена и здрава конструкция на ръчни помпи с прости кнопочным капак освобождаване на въздух.Ако често работите сами, и това отлично помага като допълнителен чифт ръце. Удължена конструкция на маркуча с дължина 10 сантиметра от торбата с помпа ви позволява да преместите възглавницата за сигурност на по-голямо разстояние. Товароподемност 330 паунда позволява безопасно да се извършват в пълен размер инсталацията е само една от инсталатора. Тънък, като съвкупност от карти за игра, 3/32 инча в сдутом състояние, се надува до 2 1/2", за да се повиши и привеждане на работното място. Двойна вакуум фланец вулканизированный без scuffs по краищата. 【Широко приложение】 надуваеми въздушни възглавници 2 размер са идеални за изравняване на мебели, шкафове, серванта, чудесен набор от инструменти за изпълнителя. 【Отлична защита материал】 Гумени възглавници за сигурност няма да навредят, не оставят следи или scuffs на повърхността на предмета по време на употреба, отличен заместител на повреждающимся дървен опаковките. Обновете найлонов материал 840 D (издръжливи в сравнение от 420 D) за подобряване на износоустойчивостта.Поставени в тесни разрешения размер 3/32 инча.【Подобри защитен материал】 Въздушен клин с двойна странична да се влее от TPU 840 D (по-добре, отколкото 420 D) нейлонового материал за увеличаване на износоустойчивостта. 【Лесно управление с една ръка】 Просто стиснете помпата за да се издуват.

Клиентите също го харесват..