• Ново
2022 Нови Декорации За Коледната Елха, 16,4 фута 50 Led Сребърни Ленти Цветни Светлини 3AA, Захранван С Батерии Панделки От Медна Тел, направи си САМ Коледна Лента Приказни ?
zoom_in

2022 Нови Декорации За Коледната Елха, 16,4 фута 50 Led Сребърни Ленти Цветни Светлини 3AA, Захранван С Батерии Панделки От Медна Тел, направи си САМ Коледна Лента Приказни Светлини За вътрешен и Външен Декор Нова Година

BGN 5.39

Брой продукти
check Налично

? Уникален, траен и сигурен материал: Висококачествени led светлини и медни проводници е водоустойчив, с изключение на електроенергия и ниско потребление ? Нашата гаранция: Ние много се гордеем с нашия продукт и вярваме, че той ще ви хареса. ? Уникален, траен и сигурен материал: Висококачествени led светлини и медни проводници е водоустойчив, с изключение на електроенергия и ниско потребление.Като забавни и неочаквани подаръци за вашите приятели или семейство, за да изразя щастието си и желания.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ? 2022 Нови лентови осветителни тела за коледната елха и най-добрите подаръци за празниците: е Подходящ за коледен декор, на есента, Деня на благодарността, вътрешна и външна украса за Хелоуин и т. ? Нашата гаранция: Ние много се гордеем с нашия продукт и вярваме, че той ще ви хареса.Ние подкрепяме връщане и замяна.Светещи мъниста : Печатна лентата има вградена светящуюся бусину, попълнен гел, която е ярка, не реже очите и спестява енергия. ? Широкото използване и инсталиране: Лента гирлянди за коледна елха от тънка медна тел може лесно да я огъвате и във всякаква форма, която желаете, например, лък, да коледни венци и т.Три режима на работа : постоянна светлина, мигащи и выключенный.Можете да го използвате за украса коледната елха, на есента, Деня на благодарността, сватба, рожден ден, вътрешна и външна украса и т.Ярко осветление може да стопли вашия дом, стая, санитарен възел, спалня, дневна, двор, градина, камина, венец, балкон, еркери и добавяне на чувство на сезонни атмосфера. ⭐ Топло забележка : Децата могат да се използват само под надзора на възрастни, и съхранява тези коледни лента гирлянди в сухо място за следващото парти.Дизайн с бродирани лента : Подходящ за украса на подарък кутии, поддържаме широк диапазон от вашето въображение и ще бъде гъвкав в производството на своите ръце.Работи на батерии : батериите 3 AA (без батерия), осигуряват по-голяма мощност и дълъг живот на светлата част на шнура., Те също ще станат отлични празнични подаръци за приятелите или семейството. ✨ В комплекта са включени : 1 сребърна коледна лента, приказни светлини, 50 разноцветни led светлини с дължина 16,4 фута, калъф за батерии, работи от 3 батерии тип АА (батериите в комплекта не са включени).Ние подкрепяме връщане и замяна.Не се притеснявайте за вятър и дъжд, можете да се проясни и да се мотае, където пожелаете с помощта на батерията, без вилици.Медна тел : Гъст tinning, водоустойчив и здрав.✨ В комплекта са включени : 1 сребърна коледна лента, приказни светлини, 50 разноцветни led светлини с дължина 16,4 фута, калъф за батерии, работи от 3 батерии тип АА (батериите в комплекта не са включени).

Клиентите също го харесват..