• Ново
Фарове за Crocs 2 бр. Осветление, Монтиране на Прожектори за Crocs, Фарове за мъгла за обувки, Аксесоари за къмпинг Фенер за куче Ходене, разходки, Нощно бягане на пътека (Б
zoom_in

Фарове за Crocs 2 бр. Осветление, Монтиране на Прожектори за Crocs, Фарове за мъгла за обувки, Аксесоари за къмпинг Фенер за куче Ходене, разходки, Нощно бягане на пътека (Бял)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Сложете си обувки плътно, вие няма да усетите по време на активна почивка 【Широко се използва】Фарове, подходящи за сабо, подходящи за мулета и сабо, маратонки, на лагер обувки, спортни обувки и по-устойчиви, могат да се адаптират към интензивни физически натоварвания. 【Скрит ключа】 Щракнете върху главата на осветителното тяло, за да включите / изключите и включите три различни режима (винаги ярки, мигащи или бавно мигаща). 【Водоустойчиви и издръжливи IPX5】 Силикон с о-пръстен интерфейс, лесно се справя с дъждовни води, на времето и на роса на тревата по време на къмпинг, висококачествена алуминиева сплав, защита от падане и ръжда. 【Ярък и дълготраен】 по-Ярка от фенерчето на телефона, осветява на разстояние от 33 фута и трае 72 часа. 【Ярък и дълготраен】 по-Ярка от фенерчето на телефона, осветява на разстояние от 33 фута и трае 72 часа.Подходящ за деца над 4 години и обувки за възрастни. 【Широко се използва】Фарове, подходящи за сабо, подходящи за мулета и сабо, маратонки, на лагер обувки, спортни обувки и по-устойчиви, могат да се адаптират към интензивни физически натоварвания.Сложете си обувки плътно, вие няма да усетите по време на активна почивка.

Клиентите също го харесват..