• Ново
Поставка за вино, Чаши за вино Под Шкаф, Държач за Чаша за Вино, Държач За съхранение на Очила, Регулируем Метален Органайзер за Бар, Кафене, Кухня, Черен, Не е нужно д?
zoom_in

Поставка за вино, Чаши за вино Под Шкаф, Държач за Чаша за Вино, Държач За съхранение на Очила, Регулируем Метален Органайзер за Бар, Кафене, Кухня, Черен, Не е нужно да Пробия

BGN 23.47

Брой продукти
check Налично

3 Различни характеристики : В зависимост от размера на винен шкаф и бара изберете перфектния държач за чаши вино, за да се избегне подреждане на чаши за вино. Съвети : Моля, потвърдете размерът на кабинета, преди да купите, за да е удобно да избирате.След висящи чаши трябва да се остави около 3 см свободно място за лесен достъп. Високо качество : се Използва висококачествена метална рамка, която е трайна и трайна, я не лесно да се огъне или да падне, издържа 10 кг, повърхност е устойчива на корозия и лесни за почистване. Съвети : Моля, потвърдете размерът на кабинета, преди да купите, за да е удобно да избирате. Съхранение и организация : Поставете го в кухнята, в бара или в друг шкаф, който искате да спестите място, при запазване на работния плот чист и подреден.Добър ден и ви желая всичко най-хубаво!.Ако имате някакви въпроси по време на или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас директно по електронна поща, а ние ще направим всичко възможно, за да решите проблема си в съответствие с вашите изисквания.Моля, разберете, че при ръчно измерване на размера може да бъде грешка в 1-3 виж Цветовете са разнообразни, поради разлика в осветлението и яркост на дисплея ще бъде една малка разлика в цвета, надявам се да разберат.Благодарим ви за покупка в нашия магазин.При инсталиране на кухнята, в бара, ресторанта или под някой шкаф, който искате да изберете, в зависимост от размера на гардероба. Наименование на продукта : стойка за вино, чаши за вино, Материал : желязо Цвят : черен Размер : 25x22,5х5 см (10x9x2 инча), 35x22,5х5 см (14x9x2 инча), 45x22,5х5 см (18x9x2 инча) Приложимо тип чаша : различни стъклени чаши с диаметър на дъното 5-9 см и тиган чаша по-малко от 9,5 виж Опаковката : държач за чаши * 1 Забележка : Ние продаваме само държачи за чаши, а не на чаши за вино.

Клиентите също го харесват..