• Ново
SXNBH инструмент за дизайн на ноктите, усеивающий планински кристал, писалка за маникюр, мъниста за подбор Направи си сам от неръждаема стомана 5 бр./компл.
zoom_in

SXNBH инструмент за дизайн на ноктите, усеивающий планински кристал, писалка за маникюр, мъниста за подбор Направи си сам от неръждаема стомана 5 бр./компл.

BGN 88.80

Брой продукти
check Налично

Тя може да се използва за създаване на обекти (плоска или по намаляване на размера) и даване на точки форма на венчелистчета при създаването на ситно прорисованных цветове завършва голямо топче, а другия край - по-малко. Прави и ъглови топки за маркиране за всякакви условия на работа. завършва голямо топче, а другия край - по-малко.Идеален за нанасяне на точки и флорални мотиви.Параметри : Материал : Сплавразмер : около 12 смЦвет : серебристыйпакет включва : 5 бр. Писалка за рисуване на ноктите грах Функции : 2 различни края за различни желания.Идеален за създаване на точки и флорални мотиви.Тя може да се използва за създаване на обекти (плоска или по намаляване на размера) и даване на точки форма на венчелистчета при създаването на цветя с дребни детайли.Прави и ъглови точка топки за всякакви условия на работа.2 различни края за различни цели.

Material:
Alloy
Size:
Approx 12cm
Color:
Silver
Package Includes:
5x Nail Art Dotting Pen
Feature:
2 different ends for different desires.:
end with a larger ball and another end with a smaller .:
Straight and angular dotting balls for all sort of working conditions.:
Ideal for dots and flower patterns.:
It can also be used for creating dots(of an even or decreasing size) and to pill dots into petal shapes when doing finely detailed flowers. :

Клиентите също го харесват..