• Ново
K KELBEL Дървена Органайзер за съхранение на обувки, Гардероб и багажник-пейка за кабинет, коридор, прозорци и градинска пейка, Органайзер за обувки, Подвижна възглавн?
zoom_in

K KELBEL Дървена Органайзер за съхранение на обувки, Гардероб и багажник-пейка за кабинет, коридор, прозорци и градинска пейка, Органайзер за обувки, Подвижна възглавница със Скрито отделение за багаж, Голям Размер

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

На Горната възглавница с мека текстура ще ви осигури удобно седене по време на переобувания, на нея може да се побере няколко чифта обувки, и тя е подходяща за различни сцени (на улицата, в градината, хол, фитнес зала, търговски център) Вентилация през затворени врати, капаци предотвратява натрупването на неприятната миризма на обувките; Излетяло през лятото и се инсталира през зимата. На размери : 38,5 (Д) х 14,4 v (W) х 19,7 (В) сантиметра. На Висококачествен удобен стол за преобличане, което позволява облекчаване на умората, осигурява физическото и психическо отпускане и ви позволява да се насладите на комфорта и удоволствието от преобличане.

Клиентите също го харесват..