• Ново
Две Лица Устните Гланц За Устни 1 компл. Червило С Луксозен Грим За устни Устойчив Высокопигментный Орган Водоустойчив Блясък За Устни За Момичета Женски Грим Усто?
zoom_in

Две Лица Устните Гланц За Устни 1 компл. Червило С Луксозен Грим За устни Устойчив Высокопигментный Орган Водоустойчив Блясък За Устни За Момичета Женски Грим Устойчив Высокопигментный Орган Водоустойчив Гланц За устни-Комплект

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Нашият продукт е красив, и ние сме уверени, че той ще ви харесаТази червило ярки цветове, водоустойчиви и не пропуска пот, я не лесно да се отмие, и тя се запазва на устните красиви през целия ден. Стоката може да бъде повреден по време на изпращане, ако са счупени продукт или не сте доволни от нашите стоки.Молив за очна линия на устните в различни цветове, предлагат, са Устойчиви При необходимост се прилага. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря ти!).Гланц за устни за две лица 1 комплект червило с луксозен грим за устни, устойчиви, с високо съдържание на пигмент, с телесен цвят водоустойчив блясък за устни, женски грим, устойчиви, с високо съдържание на пигмент, с телесен цвят водоустойчив блясък за устни, комплект опаковки 1 комплект червило с луксозен грим за устни, устойчиви, с високо съдържание на пигмент, с телесен цвят водоустойчив блясък за устни, женски грим, устойчиви, с високо съдържание на пигмент, с телесен цвят водоустойчив блясък за устни, женски грим, устойчиви, с високо съдържание на пигмент, плодовото водоустойчив блясък за устни Материал : паста Цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори, изображението може да има малка разлика в цвета.

Клиентите също го харесват..