• Ново
Тъмно кафяв Молив за устни, Устойчиви червило Polarize Liquid Long 5 мл Лесна Калена лъскава водоустойчив Червило Лосион за бръснене за Жени с чувствителна кожа (бяла, един р?
zoom_in

Тъмно кафяв Молив за устни, Устойчиви червило Polarize Liquid Long 5 мл Лесна Калена лъскава водоустойчив Червило Лосион за бръснене за Жени с чувствителна кожа (бяла, един размер)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Да се съхранява на място, недостъпно за децаВ зависимост от това, как тя се прилага,. Моля, не го правете, за други цели, освен за грим.Поляризующий светлина, много плътен, с висока пигментация, лесно се нанася. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Цвят : 1 Цветова марка : това е универсално средство за пълно покритие до създаване на ефект оцветени устни.1x Блясък за устни (с кутия) Забележка : Всички четири стаи, на един цвят на Окото : 5 млразмер : 9,8 см х 2,8 см x 1,9 cm Тегло на опаковката : 25 гпожалуйста, моля, разберете, че снимките са само за сведение, и ние трябва да направим цвят на реалния продукт стандарт.Моля, разберете, че снимките са само за ваше сведение, и ние трябва да направим цвят на реалния продукт стандарт. Моля, имайте в предвид, че цветовете на продукта, който ще получите, може да се различават леко от изображения на страницата на продукта. 1x Блясък за устни (с кутия). Моля, не го правете, за други цели, освен за грим.

Клиентите също го харесват..