• Ново
16 БР. Подаръчни комплекти за Баскетбол партита, аксесоари за баскетбол партита, декорация за Рожден Ден, Украса за парти, Подарък чанта за бонбони, Баскетбол Модел, ?
zoom_in

16 БР. Подаръчни комплекти за Баскетбол партита, аксесоари за баскетбол партита, декорация за Рожден Ден, Украса за парти, Подарък чанта за бонбони, Баскетбол Модел, Подарък чанта, Аксесоари за парти в чест на Деня

BGN 5.33

Брой продукти
check Налично

Характеристика : - Тази чанта за баскетболния партита ще стане идеално за декорация на партита по повод рождения ден на нашата чанта за партита по повод рождения ден на най-добрия подарък за момичета и момчета на рожден ден, а също и декорация на партита3 размер на инча, идеален за подарък пакети за партита, за да побере повече различни играчки или дребни предмети, които се прехвърлят на парти по случай рожден ден, детски душата, украса за детски партита. всички 16 баскетболни чанти за предложения, подаръци пакети за партита с дръжки 5.Ако срещнете някакви проблеми с нашите уреди за баскетболни партита, моля, не се колебайте да се свържете с нас за доставки за баскетболни партита.Пратката включва : - 16 опаковки чанти за партита. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние никога не искаме нашите уважаеми клиенти са били разочаровани.【, За да проверите за баскетболни партита】 Чанти за баскетболни партита са подходящи за детски партита, чаепитий, празнични партита, баскетболни тематични партита, на летните партита и партита по повод рождения ден, са идеални, за да се раздадат подаръци за рожден ден. - Идеален като подарък пакети за парти по случай рождения ден на момичетата, семейни събирания, детски душ, за практикуване на декоративно-приложен изкуство или всякакви други партита, могат да се използват като опаковки за шоколадови бонбони, сувенири чанти, чанти за сувенири и чанти за бродерия, подарък пакети, идеални чанти за съхранение на различни празнични лакомство и по-малки подаръци, като бисквити, бонбони, малки играчки и така нататък.

Клиентите също го харесват..