• Ново
Bettomshin 5 Укрепване Панел с плетене на една кука и Линия за Опесъчаване карета перална Поддържаща Плоча с Адаптер за Тренировки M10 за Случайна Орбитата на Шлайфане ко?
zoom_in

Bettomshin 5 Укрепване Панел с плетене на една кука и Линия за Опесъчаване карета перална Поддържаща Плоча с Адаптер за Тренировки M10 за Случайна Орбитата на Шлайфане колело Полировальный Буфер

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Микроячеистый пяна материал е мек, здрав и издръжлив, има добра еластичност и позволява да се избегне евентуален отскок по време на работа Край хастарът е мек и деформируемый. 【Използването на】-в Основата се използва заедно с wheelhead хартия или полировальными подложки за използване на ъглошлайф машини, настолни машини станове, электродрелях и други пневматични и електрически инструменти. Използвайте с вълна полировальными подложки и губчатыми полировальными подложки за получаване на добра амортизация и засилване ефекта на полиране. 【Материал】-Полипропилен материал е здрав, това не е лесно растрескать, той е устойчив на ниска температура -20 ° C.Широко се използва за полиране на изделия от дърво, автомобили, метални изделия, както и подове и стени.В основата с една кука и линия Bettomshin Опесъчаване карета перална субстрат с адаптер за тренировка на Технически параметри на Абразивен материал : спондж Тренировка : 5 инча (125 мм) Резба : 10 мм / 0,39 инча Диаметър на сондата : 8 мм / 0,31 инча Характеристика на продукта 1. Усъвършенстван интегриран процес на леене под налягане гарантира липсата на проблеми с дегуммированием между компонентите на субстрата. Тежкотоварни възглавница и преработващата повърхност, със специална форма по-плътно един към друг и имат добра пропускливост на въздуха.Куки наклеивающей плоча плътно подредени, разпределение на пълно и равномерно, да ги лесно се отпуснете и да се измести. 【Забележка】-Преходен прът е левостороннюю резба, и посоката на въртене трябва да бъде по посока на часовниковата стрелка.

Клиентите също го харесват..