• Ново
Автомобилна Пепелник Windshoon с капак, Преносим Пепелник за кола, Свалящ се Бездымная Пепелник от неръждаема Стомана, с led подсветка в синьо, Ветрозащитная за пътуване
zoom_in

Автомобилна Пепелник Windshoon с капак, Преносим Пепелник за кола, Свалящ се Бездымная Пепелник от неръждаема Стомана, с led подсветка в синьо, Ветрозащитная за пътуване в автомобил, Мини-Кошчето за кола (син)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

8 см), тегло : 0,23 паунда (103 g)Дизайн на размера на тази автомобилна пепелници е подходящ за повечето автомобилни подстаканников. 【Безопасни материали】 Тази преносима автомобили пепелник изработен от материал от неръждаема стомана и пластмаса, която е по-здрави и екологично чисти благодарение на солидна запечатване. 【Лесна употреба】 Този пепелник за кола е лесно открывающуюся и подвижни капака, което е удобно за почистване и употреба.Това е страхотно - представи го на подарък за близки и приятели!. 【Многофункционалност】 Тази автомобилна пепелник с капачка, която предпазва от миризма, може да бъде не само пепельницей за цигари, но и мини-автомобилен мусорным кофа за гайка на черупката или на отпадъчна хартия. 【Многофункционалност】 Тази автомобилна пепелник с капачка, която предпазва от миризма, може да бъде не само пепельницей за цигари, но и мини-автомобилен мусорным кофа за гайка на черупката или на отпадъчна хартия. 【Дизайн с led подсветка】 Мини-пепелник за кола с синя led подсветка, която осигурява видимост през нощта и позволява лесно да се намери място пепелници. 【Размер и тегло】3.Кликнете върху ръба на покрива пепелник, отворете пепелника и завъртете, за да развийте горната капачка. 【Дизайн с led подсветка】 Мини-пепелник за кола с синя led подсветка, която осигурява видимост през нощта и позволява лесно да се намери място пепелници.

Клиентите също го харесват..