• Ново
VICASKY 2 елемента Въже за водни ски Защита за Ски Племена на Ски Аксесоари Колан За захващане на Наколенник Каишка Теглени с Въже Ски Въже с дръжка Въже за Водни ски Въ?
zoom_in

VICASKY 2 елемента Въже за водни ски Защита за Ски Племена на Ски Аксесоари Колан За захващане на Наколенник Каишка Теглени с Въже Ски Въже с дръжка Въже за Водни ски Въже за Каране на Лодки, Аксесоари За Каране на

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

1-СЕКЦИОННИ ВЪЖЕ ЗА ВОДНИ СКИ - въже за моторна лодка С удобна и мека дръжка за по-малко износване на ръцетеВЪЖЕ ЗА ВОДНИ СПОРТОВЕ С ДРЪЖКА - тя ще ви помогне в най-кратки срокове да изпитате тръпката от хлъзгане по вода.ИНСТРУМЕНТИ за КАРАНЕ на ВОДНИ ЛОДКИ - произведени от висококачествен найлон с отлични.ВЪЖЕ ЗА КАРАНЕ НА ЛОДКА С ДРЪЖКА - Най-дългата въже за сърфиране е 58 метра. - Цвят : Въже за сърфиране в произволен цвят. - Материал : Найлон дръжка за ски въже. - Това ще ви помогне в най-кратки срокове да изпитате тръпката от хлъзгане по вода на ски веревочной дръжката.ВЪЖЕ за КАРАНЕ на ЛОДКА - Въже се отличава с превъзходно съотношение на якост към теглото и еластичност. - Предназначена за цел да улесни стои и задържане на краката си, въже за сърфиране с дръжка ще ви помогне да сърфирате в безкрайната вълна, като специалист водни спортове. -Размер : Около 2300,00 X0,80 X0,80 см /903,90 X0,31 X0,31 инча инструменти за каране на водни лодки. - Здрава ръкохватка с добра производителност при преодоляването на вода и вълни на високи скорости на теглене въже за водни ски.Описание на продукта Въже за водни ски Wakesurf изработен от устойчив материал и е снабден с дръжка с гърчове, удобен и надежден за задържане.

Клиентите също го харесват..