• Ново
На крак вратата спирки BBSJ от с сплав с ножным колела, Регулируеми Панти Бронзовата Врата на притежателя, Обков за врати спирка, Дръжки на буферни фитинги (Цвят: Черв?
zoom_in

На крак вратата спирки BBSJ от с сплав с ножным колела, Регулируеми Панти Бронзовата Врата на притежателя, Обков за врати спирка, Дръжки на буферни фитинги (Цвят: Червен бронз)

BGN 29.90

Брой продукти
check Налично

Матирано сребро/Зелен бронз/Червен бронз.Тема : Лекота на инсталиране, се фиксира здраво върху пода, просто трябва да натиснете педала, за да лесно да се спре на вратата. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Тип : Врати спирки. Размер : Моля, вижте на снимката (единица : мм).Матирано сребро/Зелен бронз/Червен бронз.Тип : Врати спирки.Тип : Врати спирки.Материал : Цинк сплав. Размер : Моля, вижте на снимката (единица : мм).Тема : Лекота на инсталиране, се фиксира здраво върху пода, просто трябва да натиснете педала, за да лесно да се спре на вратата. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване.Материал : Цинк сплав. Размер : Моля, вижте на снимката (единица : мм). моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Благодарим ви!Пратката включва в себе си (без търговията на опаковката) : 1 x врата акцентът е направена от неръждаема стомана, врата акцент минава през една възглавница.Материал : Цинк сплав.Тема : Лекота на инсталиране, се фиксира здраво върху пода, просто трябва да натиснете педала, за да лесно да се спре на вратата.Матирано сребро/Зелен бронз/Червен бронз.

Клиентите също го харесват..