• Ново
Дървената рамка, която да запушва с пеньковой въже, аксесоари за Врати от естествен корк орехово дърво, Защитни Нескользящие Врати спирки, със здрави и издръжливи к
zoom_in

Дървената рамка, която да запушва с пеньковой въже, аксесоари за Врати от естествен корк орехово дърво, Защитни Нескользящие Врати спирки, със здрави и издръжливи клинове (1БР)

BGN 3.73

Брой продукти
check Налично

като например : дървена врата, стъклена врата, стоманена врата, противопожарна врата и т подходящ е за всички видове врати.it може да защити вашите домашни любимци и деца от засядане или сблъсък с вашата врата. 2【Врата клин от пеньковой въже】 Ширина на декоративни листа друго монтирани окачени на въжето. 4【Ръчно полиране и сладък цвят】 е светло претеглят врата акцентът е направена от естествено дърво, всеки полирана ръчно, гладка повърхност, не причинява вреда на децата и не вреди на вратата. 3【Нескользящая силиконова подплата за крилото на задръстване】 делото защитна врата мъничета TYBONDER с плъзгане силиконова подплата, която може да се държи здраво на пода, подходящ за всички видове подови настилки, такива като : дървени подове, подове от балатум, ковролина, подове и бетонни подове.it може да защити вашите домашни любимци и деца от засядане или сблъсък с вашата врата.1【Врата акцент от орехово дърво】 Дървена врата стопор е изработен от дървесина в северна америка орех, дърво цвят красив, нетоксичен, без мирис, цвят и размер на идеално се съчетават с вашия домашен интериор. 5【 Разширете основа и увеличаване на съпротивлението на】 Голям размер : 150 * 38 * 50 mm.Когато ти не трябва да им се насладите, можете да се мотае клин отвора на стопора на дръжката на вратата. 4【Ръчно полиране и сладък цвят】 е светло претеглят врата акцентът е направена от естествено дърво, всеки полирана ръчно, гладка повърхност, не причинява вреда на децата и не вреди на вратата. подходящ е за всички видове врати. 2【Врата клин от пеньковой въже】 Ширина на декоративни листа друго монтирани окачени на въжето. като например : дървена врата, стъклена врата, стоманена врата, противопожарна врата и т.Той е здраво стъпил на пода и не slide.

Клиентите също го харесват..