• Ново
6 БР. Защитно фолио за врати дръжки - Кръгла Защитно фолио за врати дръжки с обратен лепило Защитно фолио за Врати дръжки, Гумена подплата за защита на стени, Предпаз?
zoom_in

6 БР. Защитно фолио за врати дръжки - Кръгла Защитно фолио за врати дръжки с обратен лепило Защитно фолио за Врати дръжки, Гумена подплата за защита на стени, Предпазва повърхността на стената (бял, сив, черен)

BGN 3.19

Брой продукти
check Налично

[Материал превъзходно] Нашите врати стопоры за стени са изработени от висококачествени меки, трайно силиконов материал, трайни и еластичен Отличен протектор за защита на стените от удари, каси за врати дръжки, повече никакви вдлъбнатини или дупки в стената. Бързо оклейка, без пробиване, без лента 3 М, никакви средства не се изисква, просто отстранете проблема удари и шум за секунди Технически характеристики : Функция : Водоустойчив Диаметър : 1,57 инча (4 см); Дебелина : 0,31 инча (8 mm) Цвят : бял, сив и черен Форма : кръгла Применимая стена : стъкло, тапети, дърво, плочки, метал, варова стена и т. Защитни елементи на входовете на подпорни стени поемат удари и сътресения, намалява нивото на шума и премахване на главоболие от шума за семейството си.Моля, при наклеивании внимавайте за чистота и сухота на повърхността.Просто отлепете защитната хартия с фиксатор врата на стената и натиснете тиксо на хонорар към стената на 10 секунди, при запазване на стената чисти и сухи преди употреба.Вратата на бронята могат да се отстранят повреда на стени, начин на удар, и да защити на стените в продължение на много години. Лепило на основата, предназначени за еднократна употреба, грубо лющене защитно фолио може да доведе до отстраняване на боя от стените, моля, проверете позицията и функцията преди наклеиванием. [Силно лепило от задната страна на] Защитно фолио за врати дръжки с лепило с обратна страна е залепен е здраво, му е лесно отвалить. [Лесна инсталация] Панел за стенен броня не изисква пробиване или никакви инструменти. подходящ за повечето гладки повърхности, като например стъкло, стени, керамика, цементированные стени, дърво, гипс, мрамор, плочки и др.

Клиентите също го харесват..