• Ново
Вратата стопор NAMAZI, Един акцент, Вратата Клинове, Силна Магнитна Врата акцент от неръждаема стомана 304, Един акцент, Без удари, Артефакт срещу сблъсък за баня (с двой?
zoom_in

Вратата стопор NAMAZI, Един акцент, Вратата Клинове, Силна Магнитна Врата акцент от неръждаема стомана 304, Един акцент, Без удари, Артефакт срещу сблъсък за баня (с двойно предназначение) (Цвят: златен) (Цвят: бронзов)

BGN 18.14

Брой продукти
check Налично

н√ Силен магнетизъм.√ Дръж си на вратата надеждно и тихо.Особено подходящ за семейства с деца или палав домашни любимци.★ Силно магнитно : магнитен ограничител на вратата предотвратява захлопывание вашата врата благодарение на вградената технология soft door card, също така има функция soft card door, която може да е леко и безшумно спиране на някоя врата. ★ Силно магнитно : магнитен ограничител на вратата предотвратява захлопывание вашата врата благодарение на вградената технология soft door card, също така има функция soft card door, която може да е леко и безшумно спиране на някоя врата. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.За разлика от другите врати спирка, нашите магнитни вратите спирки може да се завърта в местата на връзка за да засили усвояването и ефективното предотвратяване на вятъра. ★ Широк спектър от приложения : монтаж на стени, цокли и врати във всички жилищни помещения; подходящ за домове, спални, бани, хотели, апартаменти, офиси и т. ★ Начин на инсталация : можете да използвате лента 3 м, не е нужно да пробия или постоянно да се определят с помощта на винтове, по-здрав, моля, обърнете внимание, че пластмасова врата акцент 3 М, подходящи за гладки, плоски и сухи повърхности, не е подходящ за сухи стени и неравни повърхности, така че той е много издръжлив и силно се препоръчва за нова инсталация.За разлика от другите врати спирка, нашите магнитни вратите спирки може да се завърта в местата на връзка за да засили усвояването и ефективното предотвратяване на вятъра. ★ Материал : Вратата акцентът е направена от с сплав, устойчив на корозия и е трайна. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Поради ръчно измерване може да бъде разликата в 1-2 виж 2.Могат лесно да бъдат монтирани на пода или стената. ★ Материал : Вратата акцентът е направена от с сплав, устойчив на корозия и е трайна.Може да се използва в домове, хотели, офиси, хотели, офиси, тераси, къмпинги, при входните врати и в други случаи.Удобно да се грижи за децата си, когато вратата е отворена.

Клиентите също го харесват..