• Ново
DailyTreasures 10 бр. Защитни облицовки на вратите, стените, 1,6 Врата Броня с 2-ма клинове за врата спирка -Самозалепващи Тампон върху дръжката на вратата за защита на стени, ?
zoom_in

DailyTreasures 10 бр. Защитни облицовки на вратите, стените, 1,6 Врата Броня с 2-ма клинове за врата спирка -Самозалепващи Тампон върху дръжката на вратата за защита на стени, дръжката на Вратата, вратите на хладилника,

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

нКлин на крилото положение е много лесен за използване с противоскользящими с гумени ленти, които не изискват пробиване или заклеивания скоч.Повече не ударяйтесь стената и удължава срока на експлоатация на дръжката на вратата. Материал : PVC-каучук.Диаметър : 1,6 инча. 【 Широко приложение 】- Залепваща множество защитно фолио за броня идеален за стени за дръжки за врати, като хладилник, шкафове, тоалетна и т. Материал : каучук. 【Перфектен бял diy 】-Дръжка на врата на задръстване извършва в чисто бял цвят, което позволява да го използвате като празна дъска за рисуване-направи си сам своя модел. 【 Лесна инсталация с помощта на Super Sticker 】 -Стенни екрани за врати дръжки с super stickers може лесно да се инсталира без никакви инструменти и пробиване.А гумени крачета са по-незабележими, отколкото обичайната защитно покритие дръжката на вратата.Дебелина : 0,4 инча.А вратата стопор са подходящи за повечето врати отвори вратата на спалнята, класната стая или офис., А също и това могат да бъдат идеални гумени крачета за различни мебели, битова техника и т.А стенен броня може стик стъкло, керамика, дърво и всякаква гладка повърхност.【 Амортисьор и липса на шум 】-Гумена броня дръжката на вратата е изработена от екологично чист каучук, PVC, която може да абсорбира удари и шум.

Клиентите също го харесват..