• Ново
Окачен Врата упор, Защитен Щит за детска врати, Гъвкав Детски Окачен Вратата Предпазен Материал PP + PE, Ръчни ограничители на Вратите от сблъсъци за хотели, мотели, Ха
zoom_in

Окачен Врата упор, Защитен Щит за детска врати, Гъвкав Детски Окачен Вратата Предпазен Материал PP + PE, Ръчни ограничители на Вратите от сблъсъци за хотели, мотели, Хамали, дом и офис (2 бр.)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

【Топъл и практичен подарък】устойчив на удари върха на вратата предотвратява невидими опасности и допринася за вентилация и намаляване на шумаЗа да се предотврати повторен шум затварящ се врати.След много тестове е гъвкаво средство от тесни точки могат да се използват повторно, тя издържа на голям натиск и може да бъде възстановено.Изработен е от материал PP + PE, няма мирис и е трайна. 【Никакви средства не се изисква, бързо и удобно】 Монтаж без пробиване дупки, през врати, не остават дупки.Ветрозащитную дверную карта, можете да използвате в собствения си дом или като приятен подарък за приятели, колеги и роднини. 【Функция 】 Вратите клиновидна спирки може да попречи на притискане на ръцете и краката на бебето.Подходящ за помещения в жилища, хотели, мотели, хотели, офиси, транспортни дружества или други помещения, където е необходима вентилация.【Гъвкав материал】 Научен кух дизайн.Същото се отнася и за домове с домашни любимци или възрастните хора.За да не седи заключен сам в затворено помещение. Две в един пакет, може да се използва за две единични врати или една двойна врата. 【Приложимостта на】 Подходящ за врата фуги с размер, по-9 мм.

Клиентите също го харесват..