• Ново
Guolarizi Безплатна Закачалка за Баня с Отвор за Организатор за Кухненски Вилици, Куки за Чинии, Ножове, Лъжици, Кухня, Трапезария и (Зелен)
zoom_in

Guolarizi Безплатна Закачалка за Баня с Отвор за Организатор за Кухненски Вилици, Куки за Чинии, Ножове, Лъжици, Кухня, Трапезария и (Зелен)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Нашата душ летва, която здраво се придържа към повърхността на стената и да я лесно отвалить. · Лесна инсталация : не е нужно да пробия, просто кликнете, за да го инсталирате и използвате.Никаква вреда на повърхността на стената.· Поради измервания ръчно, моля, оставяйте малки отклонения в измерения. · Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.Забележка:· Широко приложение : Тази душ-часова рецепция и е съвместим с повечето стандартни душ дюзи; подходящ за всички видове гладки стени, мрамор, метални табели, гладко дърво, бояджийски покрития, керамични плочки, гладкото стъкло и т.Никаква вреда на повърхността на стената.· Материал : ABS · Лесна инсталация : не е нужно да пробия, просто кликнете, за да го инсталирате и използвате. · Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката. · Широко приложение : Тази душ-часова рецепция и е съвместим с повечето стандартни душ дюзи; Подходящ за всички видове гладки стени, мрамор, метални табели, гладко дърво, бояджийски покрития, керамични плочки, гладкото стъкло и т. · Материал : ABS.· Тегло на продукта : 290 g · съдържание на Пакета : 1 х куки.Никаква вреда за повърхността на стените. · Широко приложение : Тази душ-часова рецепция и е съвместим с повечето стандартни душ дюзи; Подходящ за всички видове гладки стени, мрамор, метални табели, гладко дърво, бояджийски покрития, керамични плочки, гладкото стъкло и т.

Клиентите също го харесват..