• Ново
Yardwe Куки за плажни Чадъри Силикон Кука за Чадъри, Окачен за Кърпи, Шапки, Дрехи, Фотоапарат, Слънчеви Очила, Чанти за Плаж Туризъм, Закачалки за сушене на дрехи, Куки ?
zoom_in

Yardwe Куки за плажни Чадъри Силикон Кука за Чадъри, Окачен за Кърпи, Шапки, Дрехи, Фотоапарат, Слънчеви Очила, Чанти за Плаж Туризъм, Закачалки за сушене на дрехи, Куки за кабинет, Червен

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

След добра изработка тази кука се получава гладка, така че можете да го закупите със спокойна душаПодходящ за окачване на кухненски принадлежности, хавлии, палта, халат, ключове, дрехи, шапки и т. /- Материал : силикон. е Изработен от висококачествен материал, който е здрав и безопасен за продължителна употреба.Висящи куки за удочек могат на практика да отговарят на ежедневните нужди на семейството. един от най-добрите варианти за вас.Висящи куки за удочек могат на практика да отговарят на ежедневните нужди на семейството.- След добра изработка тази кука се получава гладка, така че можете да го закупите със спокойна душа. - Модерен дизайн куки за вашия дом, подходящ за повечето видове домашен декор.Характеристики - Цвят : червен.Опаковката включва 10 х куки.- Висящи куки за удилищ могат на практика да отговарят на ежедневните нужди на семейството. / - е Изработен от висококачествен материал, който е здрав и безопасен за продължителна употреба.Подходящ за окачване на кухненски принадлежности, хавлии, палта, халат, ключове, дрехи, шапки и т.След добра изработка тази кука се получава гладка, така че можете да го закупите със спокойна душа.

Клиентите също го харесват..