• Ново
Kisangel Поставка за мобилен телефон 6шт Стенен Държач За Телефон, Стойки За зареждане на Мобилен телефон на Притежателите на Поставка За Зарядно За Телефон-Часова Тел?
zoom_in

Kisangel Поставка за мобилен телефон 6шт Стенен Държач За Телефон, Стойки За зареждане на Мобилен телефон на Притежателите на Поставка За Зарядно За Телефон-Часова Телефон Стенни Рафта Кутия За Съхранение на Притежателя

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

- Подходящи за различни стилове на дома, се отличава с модерен стил и практичен дизайн, идеален за вашата домашна употреба 40 см - Размер L : 9.Характеристики Материал : ABS Цвят : бял - Размер S : 7.Спестете повече място, сигурно държите щепсела на захранването, телефон и така нататък.В тях можете да съхранявате контакти, кухненски принадлежности, чадъри, хавлии, палта, халати, ключове, дрехи, шапка и така нататък.Описание Това е поставки за телефони, които са изработени от устойчив материал и може да се използва в продължение на дълго време.Тези практични поставки за телефони могат да се използват в кухнята, в банята, в спалнята или хола. 3 x по-малки притежателя за вилици. - Изработени от висококачествен материал, тежкотоварни, издръжливи и силни. - Цвят : бял-Размер : 9, 9x8, 6 см Предпоставка включително. 3 x големите притежателя за вилици.Изработен е от висококачествен материал, сверхпрочный, издръжлив и здрав.Тези практични поставки за телефони могат да се използват в кухнята, в банята, в спалнята или хола.- В тях можете да съхранявате контакти, инструменти за готвене, чадъри, хавлии, палта, халати, ключове, дрехи, шапка и така нататък.Подходящи за различни стилове на дома, се отличава с модерен стил и практичен дизайн, идеален за домашно ползване.

Клиентите също го харесват..