• Ново
Забавен Сжимающий Стрес Ананас топка Играчка Леко перлено бял вентилационна (противовакуумна) канална Топката Креативна играчка За Деца и възрастни Случаен цвят (
zoom_in

Забавен Сжимающий Стрес Ананас топка Играчка Леко перлено бял вентилационна (противовакуумна) канална Топката Креативна играчка За Деца и възрастни Случаен цвят (случаен, един размер)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

❤ Подарък : Това е идеален подарък за приятели, деца или вас самите, за да се отпуснете, може да ви помогне за намаляване на стреса и успокояват вашето настроение, като същевременно забавна - Моля, нека малко отклонение, тъй като всички размери се измерват ръчно.❤ Вашата работа причинява стрес?Имате нужда от нещо, полезно имате на масата, за да се освободите от стреса?Това е устройството за понижаване на налягането, много подходящо за офис или домашна употреба.Добре дошли в моя магазин!Надявам се, че ще мога да се сприятеляват с всеки клиент!Спецификация на продукта : Цвят : случаен цвят Материал : TPR + EVA Метод на контрол : Контрол на силата на Размера : малка : 3,15 * 1,97 инча; голям : 4,33 * 3,15 инча Характеристика на продукта : 1. ❤ Функция : Реалистична форма проектиран така, че да изглежда като истински ананас, със зелени клъстери под формата на листа на върха, меки играчки ще ви позволи да се напръскват всички лоши емоции. ❤ Материал : Този сладък балона с ананас е изработен от TPR и ЕВА, той е много мек и здрав, можете да компресирате го на воля, няма чупене. ❤ Материал : Този сладък балона с ананас е изработен от TPR и ЕВА, той е много мек и здрав, можете да компресирате го на воля, няма чупене.Изображението показва само за сведение. ❤ Вашата работа причинява стрес?Имате нужда от нещо, полезно имате на масата, за да се освободите от стреса?Това е устройството за понижаване на налягането, много подходящо за офис или домашна употреба. Тези меки ананаси имат по-интересен и цветен дизайн, също така може да се използва като декорации за домове, офиси, кафенета. ❤ Функция : Реалистична форма проектиран така, че да изглежда като истински ананас, със зелени клъстери под формата на листа на върха, меки играчки ще ви позволи да се напръскват всички лоши емоции.

Клиентите също го харесват..