• Ново
MTBacon е Съвместим с калъф за iPhone 11 Pro, Сладък Меки калъфи за телефон, 11 Pro от TPU за жени, Противоударные Подсилени Ъгли, Защита на камерата, Гальванический Броня за iPhone 11
zoom_in

MTBacon е Съвместим с калъф за iPhone 11 Pro, Сладък Меки калъфи за телефон, 11 Pro от TPU за жени, Противоударные Подсилени Ъгли, Защита на камерата, Гальванический Броня за iPhone 11 Pro, 5,8 (розов)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

MTBacon с радост ще реши проблема вместо вас в рамките на 24 часаНие искрено се надяваме, че нашите продукти и обслужване на клиенти ще може да ви осигури ОТЛИЧЕН търговски ОПИТ в MTBacon!.Поддръжка на безжично зареждане. ? [Пълна защита на камерата] Този калъф, възникнал около защитна камера help protect, точно рязане може да защити всеки отвор за камерата.Осигуряват пълна защита на мобилния телефон от падане и случайни удари.Предпазва от драскотини и ежедневно износване.По-специално, четири подкрепено състав на бронята, по ъглите могат ефективно да предпазите вашия телефон от падане или различни повреди при удар. ? [Идеална за засаждане и точни деколтета] Точни деколтета за бърз достъп са идеални за вашия мобилен телефон.Ако имате някакви въпроси или нещо не ви устройва, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да публикувате.Моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването.Всички изрезки са идеално подравнени, като предотвратява попадането на прах и белези на корпуса на апарата.Защитете фотоапарата по-надеждно от други калъфи за телефони. ? [Обнови противоударные кътчета] Мек материал TPU, може да притъпят ударите, в повечето случаи, да избегне драскотини и други дневни щети.

Клиентите също го харесват..