• Ново
24 БР Квадратен Натиснете върху ноктите Средни Режийни Ноктите Френски Режийни Ноктите със Сребрист Блестящ Дизайн Листа Модел Лепило върху Ноктите си Акрилни Нок?
zoom_in

24 БР Квадратен Натиснете върху ноктите Средни Режийни Ноктите Френски Режийни Ноктите със Сребрист Блестящ Дизайн Листа Модел Лепило върху Ноктите си Акрилни Нокти Телесен цвят са залепени на Ноктите, за Жени, Момичета

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

【Качествен материал】 Акрилни натиснете върху ноктите, напълно покриващи френски върховете на ноктите, изработен от акрил, ABS-пластмаса, екологично чисти, без мирис, не травмирует ръце, не е лесно да се прекъсне Изберете предпочитания от вас размер на нокътя, натискам се в него, нанесете лепило върху тыльную страна на нокътя (не капе капка или лепило на кожата) или да я залепите на тыльную страна на нокътя желейным лепило. Закрепете парче изкуствени нокти от корена на нокътя, до предния край на нокътя, стиснете я за около 30 секунди, докато той не приклеится. Почистете ноктите почистването памук, дръжте ноктите си чисти и сухи.Благодаря ви за обичта и за избор на административни нокти Cyncoy с дизайн. Нарежете новия си ноктите с помощта на преса по желание, за да създадете свой любим стил. 【Различни размери】 Преса за нокти е 24шт, предлагаме 12 различни размери, можете да изберете най-подходящия френч-преса за нокти за себе си.Как да деинсталирате 1. 【Широко се използва】 Кликнете на въздушната ноктите за великолепния дизайн, наистина е подходящ за абитуриентски бал, парти, срещи, сватба, Коледа, Хелоуин или някакъв друг повод за носене, това трябва да бъде вашият незаменим аксесоар. 【Идеален подарък】 Лепило за нокти Press on-най-добрият подарък, който можете да подарявате на приятелката си, майка, приятел, любовник.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Ние ще следното : 24 прес-форми за нокти - 24 желейных лепило-1 лепило за нокти - 1 пилочку за нокти -1 чистящую памук -1 дървена пръчка, Като се използва 1. Махнете стикер с тиксо и запазване на фалшив върха на нокътя за следваща употреба.

Клиентите също го харесват..