• Ново
Скоростна Yardwe Кутия за Обгаряне, Преносим, Корпуса на Горелката Гърне за Обгаряне, Мокса Stick Box Лековита Кутия за Обгаряне Преносима Мрежа Креативната Кутия За Обга?
zoom_in

Скоростна Yardwe Кутия за Обгаряне, Преносим, Корпуса на Горелката Гърне за Обгаряне, Мокса Stick Box Лековита Кутия за Обгаряне Преносима Мрежа Креативната Кутия За Обгаряне на Притежателя на Горелката Мокса Stick

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Може да бъде само на тялото, като например стомаха, гърба, корема, талиятаГЪРНЕ ЗА ОБГАРЯНЕ НА ДЪРВО - дръжка дизайн, подходящи за възрастни хора в домашни условия, без проблеми със сигурността.Описание на продукта Калъф за обгаряне, Те могат да бъдат за цялото тяло, което се грижи за вашето здраве.ретро-калъф за обгаряне С този комплект ще ви позволи да се наслаждавате на здравословен живот, който е подходящ за повечето хора. - Метална малка мрежа за предотвратяване на печене инструмент за изгаряне пелин. - Дръжка дизайн, подходящи за възрастни хора дом, без проблеми със сигурността.ТЕРМОУСАДКА МОКСА - Дизайн дръжки, много удобен, можете директно да поставите дървена дръжка на тиква.Дърво, Алуминиева сплав.Може да бъде в няколко части на тялото. - Сфера на приложение, подходящ за щеки мокса диаметър 12-18 мм в творческата кутия за обгаряне.Креативен дизайн, той е лек и практичен.ДЪРЖАЧ ЗА ОБГАРЯНЕ - Ръбове и ъгли са заоблени и не травмируют кожата. На ръбове и ъгли кръгли и не травмируют кожата. горелка за обгаряне-дръжка за по-удобно и лесно преместване и експлоатация. - Добре полиран и гладка повърхност, не боли и не поцарапает си деликатната кожа на мокса box.Кутия за МОКСА преносима-стойка за горелки с моксой, ленти за моксы, кутия за обгаряне пелин, инструмент за горелката, Мини дървена кутия за Мокса, вендузи, преносима кутия за оздравяване, за обгаряне, мокса, вендузи.

Клиентите също го харесват..