• Ново
Ултразвукова маслен дифузор Aromar и овлажнител Cool Mist в комплект с опаковка от 3 Лавандовых полета по 2 унции. Парфюмни Етерични масла за Ароматерапия с 7 Цветове свето?
zoom_in

Ултразвукова маслен дифузор Aromar и овлажнител Cool Mist в комплект с опаковка от 3 Лавандовых полета по 2 унции. Парфюмни Етерични масла за Ароматерапия с 7 Цветове светодиоди и автоматично изключване за дома и офиса,

BGN 4.98

Брой продукти
check Налично

И ако не сте доволни, ние ще ви върнем парите, не се задават въпросиДИЗАЙН СЪЧЕТАН С ФУНКЦИОНАЛНОСТ - Нашият богат на функции дизайн може да се използва като дифузор за ароматерапия, овлажнител на въздуха и нощни лампи.ЛЕКИ, СВЕЖИ, ПЪЛНЕЩИ СТАЯ АРОМАТИ – дизайнерски парфюм масла AROMAR са представени широка гама от вълнуващи, релаксиращи и намаляването на аромати, включително яблочно-канела, Свежо бельо, Сандаловый гора, Ванилов небето и много други.Стимулируйте сетивата си и се насладете на постоянно подобрение на благосъстоянието, подобряване на качеството на съня чрез дифузьор AROMAR Essence.Също така е удобно да се използва в спалнята, кухнята, хола или дори на бюрото ви в офиса. ✔️ Премахва неприятните миризми, които пречат да се концентрира. ✔️ 7 Различни цвята светодиоди, които могат да се редуват или да се избере един цвят като на вашия любим човек. ♥ Можете да закупите от нашия дифузор сега на атрактивна цена.УНИВЕРСАЛЕН ДИФУЗЕР за ЕТЕРИЧНИ МАСЛА – Стилен и функционален този възхитителен дифузер за етерични масла за сочни растения в саксии предлага ароматерапия, овлажнител на въздуха и нощна светлина в една бутилка. ♥ Броят на нашите продукти е ограничена, така че да се отърва себе си от главоболие и купувайте си, докато има възможност!. ♥ С повече от 20 годишен опит в производството на есенции и аромати, хиляди доволни клиенти по целия свят се одобряват от нашата компания и нашите продукти. ✔️ Автоматична безводни система за изключване за вашето спокойствие. ♥ Предимства : ✔️ Украсете вашето обкръжение минималистичен дизайн.Благодарение на идеалното преносим размер можете лесно да го преместите във всяка стая да се постави на нощното шкафче, бюро, кухня или на всяко друго място, където ще трябва да се подобри качеството на околната среда.ДИЗАЙН СЪЧЕТАН С ФУНКЦИОНАЛНОСТ - Нашият богат на функции дизайн може да се използва като дифузор за ароматерапия, овлажнител на въздуха и нощни лампи. ✔️ Направете близките си хора щастливи, смесете ароматерапия и хромотерапия терапия светлина.Благодарение на идеалното преносим размер можете лесно да го преместите във всяка стая да се постави на нощното шкафче, бюро, кухня или на всяко друго място, където ще трябва да се подобри качеството на околната среда.

Клиентите също го харесват..