• Ново
DOITOOL Дифузер за спа Презареждане на 10 бр. Сменяеми Подложки За Дифузор Ароматни Пълнители Тампони За Дифузор Етерично Масло Окачване Ароматни Подложки Сменяеми По?
zoom_in

DOITOOL Дифузер за спа Презареждане на 10 бр. Сменяеми Подложки За Дифузор Ароматни Пълнители Тампони За Дифузор Етерично Масло Окачване Ароматни Подложки Сменяеми Подложки За Ароматерапия Мини Аромати Гориво Тампони

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Изработени от висококачествен безопасен материал, полезна за употреба, подходящ е, както за деца, така и за възрастни Може да се използва в широка гама от продукти, включително ароматерапевтични маточната кърпичка, вставной или кола дифузьор, както и като допълнително уплътнение. 20 инча - моля, Имайте предвид, че миризмата на продукта се смесва при доставка опаковка, включваща 10 ароматни подложки. Битови диффузорные накладки, смяна накладки за ароматерапия, преносими ароматни пълнители.Характеристики - Цвят бял - Материал ПОЛИЕТИЛЕН - Размер 4.Изработени от висококачествен безопасен материал, полезна за употреба, подходящ е, както за деца, така и за възрастни. сменяеми накладки за ароматерапия, могат да се използват за автомобилен дифузьор, домашно дифузьор и т. Може да се използва в широка гама от продукти, включително ароматерапевтични маточната кърпичка, вставной или кола дифузьор, както и като допълнително уплътнение. Битови диффузорные накладки, смяна накладки за ароматерапия, преносими ароматни пълнители. сменяеми накладки за ароматерапия, могат да се използват за автомобилен дифузьор, домашно дифузьор и т.

Клиентите също го харесват..